Μία δυσάρεστη είδηση είδες το φως της δημοσιότητας και έκανε πολλούς να ανατριχιάσουν. Πρόκειται για δύο αδέλφια ηλικίας 64 και 55 ετών που νοσηλεύονταν εδώ και εβδομάδες στο Νοσοκομείο του Ρίου και δυστυχώς δεν τα κατάφεραν. Αμφότεροι πέθαναν από κοροναϊό με διαφορά λίγων ωρών.

Σύμφωνα με το flamis.gr, το απόγευμα της Δευτέρας «έφυγε» από τη ζωή, ο 64χρονος Σπύρος Τσάκας, συνταξιούχος της ΜΙΣΚΟ, ενώ λίγες ώρες μετά, ο αδελφός του Νίκος Τσάκας, μόλις 55 ετών, υδραυλικός. Τα δύο αδέλφια διέμεναν στο ίδιο σπίτι και ήταν και οι δύο ανεμβολίαστοι.

«Χτυπήθηκαν» αμφότεροι από τον ιό. Ο Σπύρος Τσάκας ήταν σε πιο βαριά κατάσταση. Από την άλλη, ο αδερφός του έδειχνε ότι θα μπορούσε να ξεπεράσει το πρόβλημα. Ο πρώτος είχε διασωληνωθεί στη ΜΕΘ και ο δεύτερος νοσηλευόταν με μάσκα οξυγόνου στη Δερματολογική Κλινική που είχε μετατραπεί σε κλινική covid.

Από την αρχή οι γιατροί είχαν εκτιμήσει ως ιδιαίτερα σοβαρή την κατάσταση του μεγαλύτερου αδελφού και πίστευαν πως ο Νίκος θα τα κατάφερνε! Όμως δυστυχώς ο κοροναϊός απεδείχθη πιο ισχυρός και παρά τις προσπάθειες των γιατρών τα δύο αδέλφια δεν άντεξαν. Ο Σπύρος Τσάκας δεν είχε παντρευτεί, ενώ ο μικρότερος αδελφός του είχε ένα αγόρι 22 ετών. Θλίψη και για την αδελφή τους Ασπασία. Τα δύο αδέλφια μεγάλωσαν στην οδό Γούναρη και Σισίνη, ενώ αργότερα διέμεναν στην συνοικία του Αποστόλου Παύλου.

Η κηδεία και των δύο αδελφών έχει προγραμματιστεί για αύριο Πέμπτη.