Το τελευταίο αντίο στη 14χρονη Κέλλυ είπαν χθες φίλοι, συγγενείς, συμμαθητές και φυσικά η οικογένειά της στον Ι.Ν. του Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα Λαμίας. Το κλίμα βαρύ και η ατμόσφαιρα φορτισμένη! Η έφηβος μαθήτρια έφυγε από τη ζωή έχοντας νοσήσει από κοροναϊό

Με ένα λιτό μήνυμα η οικογένειά της εξέφρασε ένα μεγάλο δημόσιο «ευχαριστώ» για τη συμπαράσταση για την απώλεια του παιδιού τους.

Το μήνυμα της οικογένειας

Ολόκληρο το ευχαριστήριο μήνυμα της οικογένειας της Κέλλυς Ζανιά που απέστειλε στο LamiaReport: «Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμπαράστασή σας στο πένθος μας. Τα θερμά σας λόγια είναι βάλσαμο στην ψυχή μας. Το κοριτσάκι μας έγινε άγγελος στον ουρανό Ίσως πήγε σε έναν καλύτερο κόσμο από τον δικό μας… Να είστε όλοι καλά!!!»

Η Οικογένεια της Κυριακής (Κέλλυς) Ζανιά

H ανακοίνωση του νοσοκομείου για την 14χρονη

«Σήμερα 04/12/2021 στις 09:30 π.μ προσήλθε με ΕΚΑΒ, συνοδεία με την μητέρα του, κορίτσι 14 ετών με αναφερόμενη νόσο Covid 19 παρουσιάζοντας αδυναμία, καταβολή και συμπτώματα αφυδάτωσης.

Σύμφωνα με το ληφθέν ιστορικό δεν είχε εμβολιαστεί κατά της νόσου Covid-19, νοσούσε από 29/11/2021 και ήταν υπό φαρμακευτική αγωγή κατ’ οίκον. Άμεσα βάση πρωτοκόλλου έγινε κλινικο-εργαστηριακός και απεικονιστικός έλεγχος και τέθηκε διάγνωση οξέως στεφανιαίου συνδρόμου.

Άμεσα έγινε προσπάθεια αντιμετώπισης της βαρύτατης κλινικής εικόνας με την συνδρομή ιατρών των Επειγόντων, Παιδιάτρων, ΜΣΝ, Αναισθησιολόγων, ΜΕΘ, με ταυτόχρονη επικοινωνία με το νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία και ΕΚΑΒ, προκειμένου να σταθεροποιηθεί κλινικά και να διακομιστεί με ασφάλεια.

Δυστυχώς παρ’ όλες τις προσπάθειες το κορίτσι παρουσίασε καρδιοαναπνευστική ανακοπή και παρά την παρατεταμένη προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, κατέληξε στις 17:26 μμ».