Το γύρο της Ελλάδας έχουν κάνει οι εικόνες που έλαβαν χώρα το πρωί της Πέμπτης έπειτα από την απόπειρα ληστείας με ομηρία σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Κορωπί που επιχείρησε να κάνει σήμερα το πρωί ένας 51χρονος.

Ειδικότερα και σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 07:00 το πρωί όταν ένας 51χρονος μπήκε μαζί με τους εργαζόμενους που έπιαναν βάρδια στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Κορωπί και με την απειλή όπλου ζήτησε να του ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο. Στη συνέχεια τους έδεσε με μονωτική ταινία.

Παρά το γεγονός, υπάλληλος, η οποία διατήρησε την ψυχραιμία της, κατάφερε να λυθεί και να ενημερώσει τις αστυνομικές Αρχές. Λίγο αργότερα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο. Ο δράστης έφυγε τρέχοντας από το σημείο σε μία προσπάθεια να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, οι οποίοι όμως τον καταδίωξαν και τον συνέλαβαν.

Αυτή τη στιγμή διενεργεί Προανάκριση η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ κάμερα ασφαλείας πρατηρίου υγρών καυσίμων στην περιοχή κατέγραψε την απόπειρα του 51χρονου δράστη να διαφύγει της σύλληψης.