Μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού έστειλε ο γιος του Βασίλη Λεβέντη, Μάριος Γεωργιάδης, λίγο μετά την ανακοίνωση του εξιτηρίου του πατέρα του, από τον «Ευαγγελισμό» μετά από 75 ημέρες νοσηλείας για τον κοροναϊό.

Σε δηλώσεις μπροστά στην κάμερα του ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε ότι «αν είχε εμβολιαστεί, δεν θα είχαμε περάσει αυτή την περιπέτεια», συμπληρώνοντας πως ο Βασίλης Λεβέντης είχε τους φόβους του για να εμβολιαστεί γιατί αντιμετώπιζε υποκείμενα νοσήματα.

 «Ο πατέρας μου είναι ανυπόμονος να πάει στο σπίτι, είναι καλά, έχει μεγάλη μυοσκελετική αδυναμία. Έχει καταπονηθεί πολύ ο οργανισμός του. Νοητικά είναι πολύ καλά. Το βιώσαμε πολύ δύσκολα όλο αυτό, χωρίς να ξέρουμε αν θα τα καταφέρει. Βλέπουμε μισογεμάτο το ποτήρι, γιατί έχουμε μπροστά μας έναν γολγοθά», υπογράμμισε ο ίδιος.


«Δεν ήταν στο κίνημα των αντιεμβολιαστών. Δεν είχε εμβολιαστεί γιατί δεν πρόλαβε και είχε φοβίες για τα υποκείμενα νοσήματα που είχε. Αν είχε εμβολιαστεί, δεν θα είχαμε περάσει αυτή την περιπέτεια. Εμφανίστηκε στεφανιαία νόσος στη διάρκεια της νοσηλείας του. Έμεινε 15 μέρες διασωληνωμένος και τις υπόλοιπες μέρες με τραχειοστομία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στις δηλώσεις του Μάριος Γεωργιάδης ευχαρίστησε το νοσηλευτικό προσωπικό και είπε πως περιμένει να ανοίξει η πλατφόρμα για να εμβολιάσει και τον γιο του. «Να ευχαριστήσω το νοσηλευτικό προσωπικό, όσους στάθηκαν δίπλα στον πατέρα μου. Χωρίς αυτούς, δεν θα ήταν στη ζωή. Αν δεν ήταν αυτοί οι άνθρωποι κοντά του, δεν θα ήμουν εδώ να τον πάρω και να τον πάω στο σπίτι. Προτρέπω τον κόσμο να εμβολιαστεί, όχι για να μην νοσήσει, αλλά για να μην πεθάνει. Περιμένω να ανοίξει η πλατφόρμα να εμβολιάσω τον γιό μου που είναι 10 ετών», σημείωσε επιπρόσθετα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, η κατάσταση της υγείας του Βασίλη Λεβέντη είναι ικανοποιητική.