Ο γυμνασιάρχης σε σχολείο της Πιερίας που δέχτηκε επίθεση και «συνελήφθη» από τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» την περασμένη Παρασκευή, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

«Εκείνο που μετράει εκείνη την ώρα είναι η ψυχική δύναμη. Αισθάνθηκα ότι δεν ήμουν μόνος», είπε χαρακτησριστικά ο Διονύσης Χατζής, ο γυμνασιάρχης που έπεσε θύμα της καταδρομικής επίθεσης στο Αιγίνιο Πιερίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 11 «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» που συνελήφθησαν, κατηγορούνται για κακούργημα και συγκεκριμένα για την πράξη της αρπαγής από κοινού, όταν περικύκλωσαν και οδήγησαν τον γυμνασιάρχη του σχολείου της Πιερίας στο αστυνομικό τμήμα.

Μετά από αυτήν την απίστευτη επίθεση, ο γυμνασιάρχης οδηγήθηκε τελικά στο κέντρο υγείας ελαφρά τραυματισμένος, ωστόσο είναι καλά στην υγεία του και σήμερα επέστρεψε στα καθήκοντά του.

«Ήταν 10 άτομα και τα πέντε όρμησαν επάνω μου και ο ένας κρατούσε, ήταν πορτιέρης και δεν άφηνε να μπει κανέναν άλλον και μου έλεγε εμένα “μην αντιστέκεσαι”. Να σας πω την αλήθεια όσο και αν φαίνομαι μικροκαμωμένος, εκείνο που μετράει είναι η ψυχική αντοχή που έχει ένας άνθρωπος», τόνισε.