Το… βαλιτσάκι τους και πόρτα-πόρτα θα δουλέψουν την περίοδο των γιορτών οι τεχνίτριες νυχιών, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις ανεμβολίαστες πελάτισσές τους.

 Με τις λίμες να παίρνουν φωτιά και τα φουρνάκια νυχιών να μην σταματάνε στιγμή, τα ραντεβού σε σπίτια, όπου φυσικά τα rapid δεν είναι απαραίρητα, έχουν γίνει ανάρπαστα έως και δυσεύρετα.

 Κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να μην μείνει καμία πελάτισσά τους δυσαρεστημένη, ακόμα και να χρειαστεί να δουλέψουν μέχρι τα μεσάνυχτα, αφού έτσι κι αλλιώς στο σπίτι δεν θα υπάρξει κανένας έλεγχος ωραρίου.

 Σπίτι μου ή σπίτι σου;

Οι διαπραγματεύσεις για το μέρος που θα κλειστεί τελικά το ραντεβού έχουν να κάνουν με την απόσταση της πελάτισσας από το σπίτι της τεχνίτριας. Αν την εξυπηρετεί βέβαια η περιοχή, θα πάρει το βαλιτσάκι της και θα χτυπήσει την πόρτα της πελάτισσας.

 Personal σε… ταράτσες και γκαράζ

Ταράτσες, αποθήκες αλλά και πάρκινγκ αυτοκινήτων έχουν μετατραπεί σε αυτοσχέδια παράνομα γυμναστήρια, προκειμένου να προσελκύσουν τους ανεμβολίαστους.

 «Πάρα πολλοί personal οι οποίοι είναι πτυχιούχοι φυσικής αγωγής αλλά μπορεί και να μην είναι οι πιο πολλοί, οι οποίοι κάνουν στα σπίτια τους έχοντας έναν βασικό εξοπλισμό και αφού πήραν τους πρώτους πελάτες μπορεί να νοικιάσουν και δίπλα ένα σπίτι» σημείωσε ο πρόεδρος του συλλόγου ιδιοκτητών γυμναστηρίων Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Φακής.

 Γυμναστές και personal trainer εξυπηρετούν όσους δεν έχουν εμβολιαστεί σε κρυφούς χώρους διαμορφωμένους ειδικά χωρίς να τηρείται κανένα μέτρο προστασίας, όπως καταγγέλλει ο σύλλογος γυμναστηρίων Θεσσαλονίκης.

 «Σε 18 τετραγωνικά ήταν μέσα τρεις πελάτισσες και ο ιδιοκτήτης χωρίς μάσκα χωρίς τίποτα» πρόσθεσε ο κ. Φακής.

 Οι χώροι που μετατρέπονται σε παράνομα γυμναστήρια ολοένα και αυξάνονται, με τα αδειοδοτημένα γυμναστήρια να βλέπουν την πελατεία τους να μειώνεται κατακόρυφα.