θυμα_ασελγειας
Ελλάδα

Βόλος: Καταγγελία για βιασμό κοπέλας σε πάρτι από πρώην σύντροφό της – Συνεργός ο διοργανωτής (Βίντεο)

Ο 18χρονος δράστης θα οδηγηθεί σήμερα στην Εισαγγελία Βόλου

Μία ακόμα δυσάρεστη είδηση που σχετίζεται με το θέμα των βιασμών είδε το φως της δημοσιότητας. Μια νεαρή κοπέλα στον Βόλο κατήγγειλε βιασμό, τα ξημερώματα της Κυριακής. Η ίδια υποστήριξε ότι ο βιασμός προήλθε από νεαρό με τον οποίο είχε δεσμό για σύντομο χρονικό διάστημα.

«Εμφανίστηκε ξαφνικά»

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 18χρονη κοπέλα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι, ενώ βρισκόταν στην εκδήλωση με τη συμμετοχή και άλλων συνομιλίκων της, κάποια στιγμή πήγε σε δωμάτιο του σπιτιού για να αλλάξει ρούχα. Εκεί εμφανίστηκε ξαφνικά το συνομήλικο αγόρι, που φέρεται να τη βίασε.

Συλλήψεις

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία συνέλαβε άμεσα έναν άλλο νεαρό, που φέρεται να είναι συνεργός στον βιασμό, διότι κλείδωσε το ζευγάρι στο δωμάτιο, όπως κατήγγειλε η κοπέλα, ενώ ο επίσης 18χρονος δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη εχθές στη Θεσσαλονίκη, όπου είναι σπουδαστής.

Συνεργός ο διοργανωτής του πάρτι

Το πάρτι γινόταν στο σπίτι του προσώπου που συνελήφθη ως συνεργός, με τη 18χρονη κατά τη διάρκεια της γιορτής να δηλώνει ότι ζεσταίνεται και ήθελε να φορέσει μια βερμούδα. Τότε πήγε στο πρώην αγόρι της που είχε το κλειδί του δωματίου, την οδήγησε στο δωμάτιο και αφού κλείδωσε, έμειναν οι δυο τους σε αυτό.
Λίγο αργότερα, ο ιδιοκτήτης και συνεργός, χτύπησε την πόρτα, ο 18χρονος πρώην φίλος της νεαρής του έδωσε το κλειδί και τους κλείδωσε απ’ έξω μέσα στο δωμάτιο. Η κοπέλα κατήγγειλε πως ο 18χρονος πρώην φίλος της την έπιασε από τα χέρια, της έκλεισε το στόμα και τη βίασε, πιάνοντάς την από τα μαλλιά για να την ακινητοποιήσει.
Στη συνέχεια, η κοπέλα πήρε τηλέφωνο τον 18χρονο συνεργό που την κλείδωσε στο δωμάτιο με τον φερόμενο βιαστή της και εκείνος πήγε και ξεκλείδωσε την πόρτα. Ο καταγγελλόμενος, ως συνεργός, ισχυρίζεται πως ο φίλος του τον κάλεσε στο τηλέφωνο για να ξεκλειδώσει την πόρτα και πως δεν γνώριζε τι συνέβη στο δωμάτιο, χωρίς να δώσει εξηγήσεις για ποιον λόγο κλείδωσε την πόρτα.

Σοκαριστικά στοιχεία

Φίλες της κοπέλας που ήταν στο πάρτι, είπαν πως την είδαν σε τραγική κατάσταση και όλη η παρέα ενημερώθηκε γι’ αυτό που συνέβη.
Την ίδια ώρα, ο πρώην φίλος της 18χρονης φαίνεται να αρνείται τις πράξεις, ενώ ισχυρίζεται πως ό,τι συνέβη έγινε με τη συγκατάθεση της κοπέλας.
Ωστόσο, η 18χρονη καταγγέλλει πως κατά τη διάρκεια της πράξης της ασκούσε πίεση στα χέρια, της έκλεινε το στόμα και την τραβούσε από τα μαλλιά για να μην αντιστέκεται.
Εκείνη, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά της, τού φώναζε να σταματήσει και επαναλάμβανε ότι δεν ήθελε, αλλά εκείνος συνέχιζε, ενώ ο φίλος τους, που διοργάνωσε το πάρτι, τούς κλείδωσε με το κλειδί έξω από την πόρτα του δωματίου όπου βρίσκονταν.
Σημειώνεται ότι ο 18χρονος κρατείται και θα οδηγηθεί σήμερα στην Εισαγγελία Βόλου, ενώ ο φίλος τους οδηγήθηκε εχθές στα δικαστήρια και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Δείτε το σχετικό βίντεο