Είναι από τις περιπτώσεις που και μόνο στο άκουσμά τους κανείς μένει ενεός! Πρόκειται για την αποκάλυψη ότι ένας μαθητής γυμνασίου, στο Ρέθυμνο της Κρήτης, ηλικίας μόλις 13 χρόνων παρέδωσε σε δυο συμμαθητές του μικροποσότητα κάνναβης!
Η ενέργειά του είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψή του καθώς ο ανήλικος αντιμετωπίζει κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος.

Τον κατονόμασαν σε καθηγητή οι συμμαθητές

Το σοβαρό περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή, όταν δύο μαθητές παρέδωσαν σε έναν καθηγητή τους τα ναρκωτικά κατονομάζοντας τον συμμαθητή τους που τους τα έδωσε. Ο διευθυντής του σχολείου ενημέρωσε την Ασφάλεια και στο σχολείο έφτασαν διακριτικά αστυνομικοί, οι οποίοι παρέλαβαν το ανήλικο παιδί και στη συνέχεια συνέλαβαν τον πατέρα του για παραμέληση της εποπτείας του.

Δις αποβληθείς από σχολεία

Ο ανήλικος έχει αποβληθεί από δύο σχολεία του Ρεθύμνου λόγω κακής συμπεριφοράς. Είχε επάνω του 13 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και παρόλο που δεν προκύπτει ότι τα πωλούσε, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ρεθύμνου του άσκησε το Σάββατο δίωξη για διακίνηση σε βαθμό κακουργήματος μια και τα μετέφερε σε σχολείο. Πατέρας και γιος έχουν αφεθεί ελεύθεροι, καθώς πήραν προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθούν.