Επιστροφή στην Κανονικότητα
Επιστροφή στην Κανονικότητα Θανάσης Φουσκίδης Δημήτρης Κουνιάς Γιώργος Νόκος
Ανωνυμο__1823_x_700_px___28_
Ελλάδα

Μένιος Φουρθιώτης: Στην Ευελπίδων, υποβασταζόμενος, με πατερίτσες (Εικόνες)

Το απόγευμα συνελήφθη, καθώς κατηγορείται για συκοφαντική δυσφήμηση και παράβαση του Νόμου περί προσωπικών δεδομένων

Ο δημοσιογράφος Μένιος Φουρθιώτης το απόγευμα της Πέμπτης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα στην Ευελπίδων. Όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες, ο Μένιος Φουρθιώτης ήταν υποβασταζόμενος και με πατερίτσες αγκώνος.

5463293
5463289

Υπενθυμίζεται πως νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης ο Μένιος Φουρθιώτης συνελήφθη στο Περιστέρι, καθώς κατηγορείται για συκοφαντική δυσφήμηση και παράβαση του Νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Συνελήφθη σήμερα (16-12-2021) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και μετά από έγκληση-μήνυση που είχε υποβληθεί σε βάρος του, ημεδαπός κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμηση και παράβαση του Νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

Η ανάρτηση του Φουρθιώτη

Αφορμή στάθηκε μια ανάρτηση του παρουσιαστή στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για πρώην συνεργάτη του.

«Ουδείς επικινδυνότερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος αχάριστου» έγραψε χθες ο Μένιος Φουρθιώτης, κατονομάζοντας τον πρώην συνεργάτη του.

«Ο αχάριστος όχι μόνο δεν νοεί να ανταποδώσει το καλό αλλά με πλήρη αήθεια ούτε καν το αναγνωρίζει. Αυτός είναι ο ορισμός της αχαριστίας στην απλή του έκφραση. Η αλαζονεία και η υπεροψία κυβερνούν τη σκέψη και τον λόγο του. Χίλια καλά να κάνεις, λέει ο λαός, ένα να μην κάνεις είναι σαν να μην έκανες κανένα.

«Υπάρχουν πολλές κατηγορίες ανθρώπων. Υπάρχουν αυτοί που κάνουν το καλό χωρίς ποτέ κανένας να το μάθει, χωρίς προσδοκίες , χωρίς αντάλλαγμα, αλλά υπάρχουν κι αυτοί που κάνουν το “καλό” και το κουβαλάνε πάντα μαζί τους καραδοκώντας στη γωνία και περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να το φωνάξουν, να ζητήσουν πίσω τα χρωστούμενα, να το παίξουνε αδικημένοι, να ζήσουνε το δράμα…»

«Κάπως έτσι είναι αυτοί οι άνθρωποι που ποτέ δεν θα πουν ευχαριστώ με την καρδιά τους» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Μένιος Φουρθιώτης.