Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλο, καθώς η Εισαγγελία Πρωτόδικων Θεσσαλονίκης ξεκίνησε έρευνα για τις αναρτήσεις των βίντεο με προσωπικές στιγμές από τον πρώην παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα».

Ο εισαγγελέας ζητά από το ηλεκτρονικό έγκλημα να διερευνήσει αν ο άνθρωπος αυτός ανέβασε κι άλλα βίντεο, καθώς και πόσα είναι αυτά. Πλέον υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ο παρουσιαστής να συλληφθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Alpha, οι αρχές αναμένεται να πραγματοποιήσουν έρευνα σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού, καθώς ακόμα και σε δικά του κανάλια που μπορεί να έχει σε διάφορες πλατφόρμες.




Όπως αποδείχθηκε το «ταξίδι στο Μεξικό» μαζί με τη σύζυγό του ήταν... ράδιο αρβύλα. Η κάμερα του Star εντόπισε χθες τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να κατεβαίνει από το σπίτι του στις 16:00 το μεσημέρι της Δευτέρας στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης και να μπαίνει στο αυτοκίνητό του.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν έκανε καμία δήλωση, μπήκε στο αυτοκίνητο του και επέστρεψε ξανά μετά από λίγα λεπτά μαζί με τη σύζυγό του που καθόταν στη θέση του συνοδηγού.




Σε ποια περίπτωση θα συλληφθεί

Μετά την έναρξη της έρευνας από την εισαγγελία ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να συλληφθεί. αυτό μπορεί να συμβεί σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ο ίδιος έχει ανεβάσει κι άλλα βίντεο, ακόμα και αν η ανάρτηση έχει γίνει με ψευδώνυμο. Σε αυτή την περίπτωση θα πρόκειται για διαρκές αδίκημα, το οποίο προβλέπει την αυτόφωρη σύλληψή του.

Μάλιστα, αν διαπιστωθεί ότι έχει πάρει και χρήματα για αυτά τα βίντεο τότε τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα, γιατί τότε θα πρόκειται για κακούργημα.

Επίσης, το ηλεκτρονικό έγκλημα θα προσπαθήσει να ταυτοποιήσει τα θύματα που φαίνονται σε αυτά τα βίντεο, προκειμένου να καταθέσουν.

Ωστόσο, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η έρευνα είναι χρονοβόρα και δεν αναμένονται άμεσα αποτελέσματα.

Ικανοποιημένη από την εισαγγελική εντολή δηλώνει η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Είμαι ικανοποιημένη από την εισαγγελική εντολή. Είχα πει ότι υπάρχουν και άλλα βίντεο και είμαι στη διάθεση των αρχών για να βοηθήσω την έρευνα. Η δική μου υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Το κακό όμως έχει γίνει. Πρέπει κάποια στιγμή να μπει τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη και οι ένοχοι να πληρώσουν». Η γυναίκα έχει ζητήσει μέσω του συνηγόρου της να ερευνηθεί και αν ο παρουσιαστής είχε οικονομικό όφελος από τη δημοσιοποίηση των βίντεο.

Τουλάχιστον 9 κοπέλες έχουν επικοινωνήσει με τις αστυνομικές αρχές ζητώντας να διαπιστωθεί αν τα βίντεό με προσωπικές στιγμές που είχαν με τον Παναγιωτόπουλο εξακολουθούν να βρίσκονται στο διαδίκτυο και αν είναι δυνατό να κατέβουν.