Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τη μάχη που έδωσε απέναντι στον κοροναϊό, πριν από έναν χρόνο μίλησε στο Mega η Μαρία Γιαννακάρα

Η 56χρονη γυναίκα μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS ανέφερε ότι η εικοσαήμερη παραμονή της στη ΜΕΘ, της έχει αφήσει κινητικά προβλήματα και τραύματα στο σώμα της, ενώ σημείωσε ότι οι γιατροί της έδιναν μόλις 1% πιθανότητα να επιβιώσει.

Τα προβλήματα, ωστόσο ένα χρόνο μετά παραμένουν και ο αγώνας της να επανέλθει συνεχίζεται. Όπως φαίνεται στις εικόνες, με δυσκολία κατεβαίνει τα σκαλιά, ενώ δείχνει στην κάμερα του LIVE NEWS την ανεπανόρθωτη ζημιά που άφησε η κατάκλιση στα πόδια της, σε σημείο που δεν μπορεί να βάλει τα παπούτσια της.

«Βλέπετε πως είναι το πόδι, έχει μείνει έτσι, για να βάλω κάλτσα τώρα», λέει η κ. Γιαννακάρα.

Ο αγώνας συνεχίζεται για την 56χρονη γυναίκα, που αντιμετωπίζει και αναπνευστικά προβλήματα με την δύσπνοια να μην την έχει εγκαταλείψει και το οξύμετρο να βρίσκεται κάθε βράδυ στο προσκέφαλό της.

Ακριβώς ένα χρόνο από τον κορoνοϊό κι ακόμα δεν έχει καταφέρει να επανέλθει στην προηγούμενη φυσική της κατάσταση, με την καθημερινότητα να μοιάζει ένας μικρός Γολγοθάς.

Η Μαρία Γιαννακάρα, συμπληρώνοντας εξάμηνο από τη νόσηση, έκανε και τα δυο εμβόλια, ενώ σε λίγες μέρες θα πραγματοποιήσει και τη τρίτη δόση. Κάνει έκκληση σε όλο τον κόσμο να εμβολιαστεί και να τηρεί τα μέτρα, αφού όπως λέει ακόμα και αν καταφέρει κάποιος να ξεπεράσει τον κορoναϊό, η ανάρρωση από την νοσηλεία στην εντατική είναι μακροχρόνια και επίπονη.