Στις ερωτήσεις των αστυνομικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κλήθηκε να απαντήσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος λίγη ώρα μετά την παράδοσή του στις αρχές, το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα φέρεται να ισχυρίστηκε πως όντως είχε δημιουργήσει κανάλι στο ίντερνετ το 2019 και είχε ανεβάσει το συγκεκριμένο βίντεο. «Λίγες μέρες αργότερα το κατέβασα. Για το ότι υπάρχει ακόμα αναρτημένο, δεν έχω ευθύνη εγώ. Δεν προέρχεται από εμένα. Προφανώς, κάποιος άλλος έχει κάνει την αναπαραγωγή.»

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός φέρεται να δήλωσε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη από την κοπέλα που διέσυρε και τον κατήγγειλε. Την Τετάρτη η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου στη Θεσσαλονίκη η οποία κράτησε τουλάχιστον δύο ώρες.

Οι αστυνομικοί έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι του παρουσιαστή και προχώρησαν στην κατάσχεση λάπτοπ, usb και σκληρών δίσκων τα οποία έχουν στείλει στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί τι υλικό περιέχουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί θα ερευνήσουν τόσο το σπίτι του παρουσιαστή στην Αλόννησο, όσο και άλλους χώρους όπου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε επαγγελματική δραστηριότητα.

Την ίδια ώρα, τα επόμενα 24ωρα, μία τρίτη γυναίκα αναμένεται να καταθέσει μήνυση εις βάρος του παρουσιαστή. Συγκεκριμένα, η ΕΛ.ΑΣ. διαθέτει πληροφορίες ότι τις επόμενες ώρες ή τα επόμενα 24ωρα υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστεί και τρίτη γυναίκα η οποία έχει αναγνωρίσει τον εαυτό της στις σχετικές αναρτήσεις που έχει κάνει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.