Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε πριν λίγα λεπτά ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά τη σύλληψη του για την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του, στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με το Grtimes εντός ολίγου αναμένεται να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης ο οποίος θα του απαγγείλει κατηγορίες.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οδήγησαν τον γνωστό παρουσιαστή στο Μέγαρο , εισερχόμενοι από την πίσω πόρτα για να αποφύγουν τις τηλεοπτικές κάμερες που ανέμεναν την άφιξη του συλληφθέντα.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τις πληροφορίες του Alpha, οι αρχές αναμένεται να πραγματοποιήσουν έρευνα σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού, καθώς ακόμα και σε δικά του κανάλια που μπορεί να έχει σε διάφορες πλατφόρμες.

Παράλληλα, στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σχετικά με όσα θα ακολουθήσουν σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία.

«Όλα εξαρτώνται από το πώς θα χαρακτηρίσει τις πράξει που αποδίδονται στο συγκεκριμένο άνθρωπο ο εισαγγελέας. Αν ασκήσει δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ή υπόθεση θα παραπεμφθεί σε ανακριτή, και ο κατηγορούμενος θα μπορεί να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί 5 ημέρες.

Αν του ασκήσει δίωξη για πλημμέλημα, θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, εκεί μπορεί να πάρει αναβολή τριών ημερών για να απολογηθεί, και το δικαστήριο μπορεί να αποφασίσει να κρατηθεί μέχρι την ημέρα που θα εμφανιστεί στο ακροατήριο», είπε ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος.