Αντιμέτωπος με κάθειρξη 10 ετών είναι πλέον, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά την απαγγελία κακουργηματικής κατηγορίας σε βάρος του από τον εισαγγελέα. Ο παρουσιαστής τώρα δηλώνει μετανιωμένος και ζητά συγνώμη από τα θύματά του.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είπε στον εισαγγελέα ότι πράγματι αυτός ήταν που ανέβασε τα ροζ βίντεο στο διαδίκτυο, αλλά στο παρελθόν και δεν γνωρίζει πώς εξακολουθούν να υπάρχουν δημοσιευμένα.

«Εγώ ανέβασα τα βίντεο, αλλά τα κατέβασα πριν από τρία χρόνια. Κάποιος άλλος τα ανέβασε, αλλά δεν ξέρω ποιος», φέρεται να είπε ο παρουσιαστής.

Στο δικαστικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε προσπαθώντας να αποφύγει τις κάμερες, ενώ το ίδιο προσπάθησε και φεύγοντας έχοντας ξαπλώσει στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της ασφάλειας, σε μια προσπάθεια να γλιτώσει από τα φωτογραφικά φλας και τις τηλεοπτικές κάμερες.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κάνει φύλλο και φτερό τους υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, προσπαθώντας να χαρτογραφήσει τα ψηφιακά του πεπραγμένα.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της πρώτης καταγγέλλουσας, ακόμα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες της με προσωπικές στιγμές που είχε με τον παρουσιαστή, ενώ η γυναίκα καταγγέλλει πως κακώς δεν ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία από τις αρχές και στη δική της περίπτωση.

Τις επόμενες τρεις ημέρες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα παραμείνει κρατούμενος στην Υποδιεύθυνση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.




«Τεράστιο λάθος μου» λέει μέσω του συνηγόρου του

Ο συνήγορος του Παναγιωτόπουλου, Γιώργος Δακουράς, ισχυρίστηκε ότι θεωρεί πως «έχει γίνει ένα νομικό άλμα. Αυτό ήταν ένα τεράστιο λάθος του. Ο Γιώργος Δακούρας είπε στον τηλεοπτικό φακό πως «έχει λήξει εδώ και χρόνια και δεν έχει καμία σχέση με τις αναρτήσεις που βρέθηκαν σε διάφορες ιστοσελίδες. Ζητάει συγγνώμη. Έχει μετανιώσει».

Ο δικηγός αποκάλυψε πως στο πλαίσιο της υπερασπιστικής γραμμής υποβλήθηκε αίτημα για να ελεγχθεί από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τόσο η ηλεκτρονική διεύθυνση, όσο και ο χρόνος των επίμαχων αναρτήσεων.