Αποτροπιασμό έχουν προκαλέσει, όσα έχουν έρθει στην δημοσιότητα για τον παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα», Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Μάλιστα, σήμερα ο παρουσιαστής απολογήθηκε, για την υπόθεση της 42χρονης που τον κατήγγειλε, για ανάρτηση στο διαδίκτυο με βίντεο από προσωπικές στιγμές.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αυτή τη φορά, παραδέχθηκε ότι ο ίδιος ανέβασε στο διαδίκτυο το βίντεο με τις προσωπικές στιγμές με την 42χρονη πρώην σύντροφό του, ωστόσο, υποστήριξε ότι: «Δεν… θυμήθηκε» να το κατεβάσει, επειδή ήταν πολύ παλιό και είχε ξεχάσει ότι είχε λογαριασμό στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

«Το 2019, οπότε και ο πελάτης μου διέκοψε, όπως έχει δηλώσει κατ’ επανάληψη, κάθε τέτοια δραστηριότητα, το συγκεκριμένο υλικό ήταν σε κάποιο site που είχε πάρα πολλά χρόνια να χρησιμοποιήσει και ως εκ τούτου, εκ παραδρομής, δεν θυμήθηκε να το κατεβάσει. Άλλωστε, η πάγια θέση του είναι ότι αν γνώριζε ότι υπάρχει οτιδήποτε άλλο αναρτημένο, δεν θα παραδιδόταν στις αρχές πριν τα κατεβάσει», ισχυρίστηκε ο Γιώργος Δακουράς, δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αφέθηκε ελεύθερος λίγη ώρα μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης καιι διώκεται σε βαθμό κακουργήματος για τη διάδοση «ροζ» βίντεο πρώην συντρόφων του. Επίσης, απολογήθηκε για την τρίτη κατά σειρά μήνυση που κατέθεσε πρώην σύντροφός του εναντίον του.

Οι φρικαλέες αναρτήσεις του

Το Live News, σήμερα στο MEGA παρουσίασε μία από τις αναρτήσεις με το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε site με ελληνικούς οίκους ανοχής. «Αυτό το μ… γλεντάω αυτόν τον καιρό. Ελπίζω να σας αρέσει», έγραφε στην αισχρή δημόσια ανάρτησή του που την συνοδεύει με μια φωτογραφία με ημερομηνία 21 Μαρτίου του 2021 και εγγραφή στο site από το 2019.

Στην ίδια εκπομπή, μίλησε ο δικηγόρος του πρώην παρουσιαστή Γιώργος Δακουράς, ο οποίος υπογράμμισε ότι ο πελάτης του έχει συνειδητοποιήσει τη βαρύτητα των πράξεών του και την απαξία τους, προσθέτοντας ότι χαρακτηρίζει ως «μαύρη σελίδα» στη ζωή του την περίοδο που δημοσιοποίησε τα σχετικά βίντεο.

«Αυτή η μαύρη περίοδος δεν χαρακτηρίζει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο» συμπλήρωσε ο κ. Δακουράς, υπογραμμίζοντας ότι οι αναρτήσεις έγιναν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή της ζωής του, αν και τα σχετικά βίντεο υπήρχαν στην κατοχή του πριν από αρκετά χρόνια.

«Η αποκλίνουσα αυτή συμπεριφορά του Στάθη Παναγιωτόπουλου είναι αντικείμενο άλλης επιστήμης και όχι της νομικής» συμπλήρωσε ο κ. Δακουράς, τονίζοντας ότι δεν σκοπεύει ο πελάτης του να ζητήσει ακαταλόγιστο ή μειωμένο καταλογισμό των πράξεών του.