Αποτροπιασμό προκάλεσαν όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τον παρουσιαστή, Στάθη Παναγιωτόπουλο, αφού έγινε γνωστό πως δημοσίευε ερωτικές στιγμές με την πρώην σύντροφό του σε σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Μάλιστα, αυτό ξεκίνησε ενώ ήταν ακόμα μαζί, κι έχουν γίνει κι άλλες παρόμοιες καταγγελίες εις βάρος του.

Ωστόσο,  ο Στάθης Παναγιωτόπουλος «πίαστηκε» από δημοσιογράφο, κατά τη διάρκεια της βόλτας με τον σκύλο του.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», γύρω στις δέκα και είκοσι, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατέβηκε τα σκαλοπάτια της πολυκατοικίας στην οποία διαμένει προκειμένου να συνοδεύσει τον σκύλο του για την καθιερωμένη βόλτα, σε ένα κοντινό πάρκο.

«Πρώτο 48ωρο ελεύθερος... Ανακουφισμένος σε πρώτο επίπεδο;», τον ρώτησε ο δημοσιογράφος που τον ακολουθούσε. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ούτε απάντησε στον δημοσιογράφο ούτε έστρεψε το βλέμμα του προς τη μεριά του.

Υπενθυμίζεται πως το πρωί της Τετάρτης η κάμερα την εκπομπής «Το Πρωινό» έδειξε πλάνα από την πρωινή έξοδο του Στάθη Παναγιωτόπουλου στη Θεσσαλονίκη, δίπλα στο σπίτι του.

Ο παρουσιαστής στις 9:30 το πρωί της Τετάρτης απαθανατίστηκε μαζί με τη σύζυγό του να βγάζουν βόλτα τον σκύλο τους και να περπατάνε χέρι – χέρι.

Ελεύθερος με όρους μετά και τη δεύτερη απολογία ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου, μετά την απολογία του για τη δεύτερη υπόθεση ανάρτησης ερωτικού βίντεο με πρώην του.

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας του επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα, σύμφωνα με το grtimes.