Δύο αλλά όχι ξένοι
Δύο αλλά όχι ξένοι Σπύρος Χαριτάτος Μπάγια Αντωνοπούλου
Θεματοφυλακες_462
Ελλάδα

«Θεματοφύλακες του Συντάγματος» - «Άνοιξε τα χαρτιά του» πρώην μέλος: Το παιδί μου δεν πήγε ένα χρόνο σχολείο

Τι ανέφερε η μετανιωμένη μητέρα

Μία γυναίκα πρώην μέλος της οργάνωσης «Θεματοφύλακες του Συντάγματος», φαίνεται πως έχει μετανιώσει και μιλά για τις επιπτώσεις που είχε η επιλογή της τόσο για την ίδια, αλλά κυρίως για την κόρη της.

Όπως αποκάλυψε, όλα ξεκίνησαν όταν η ίδια και ο πρώην σύζυγός της αποφάσισαν να ενταχθούν στην οργάνωση. Ο πρώην σύζυγός της ασπάστηκε τα όσα έλεγαν οι Θεματοφύλακες σε τέτοιο βαθμό που δεν άφηνε το παιδί τους να πηγαίνει σχολείο, καθώς οι Θεματοφύλακες απαγόρευαν τη χρήση μάσκας. Το αποτέλεσμα ήταν το παιδί να χάσει τη σχολική χρονιά.

Φοβάμαι για τη ζωή μου

Η γυναίκα αντιλαμβανόμενη τη ζημιά προκλήθηκε στο παιδί άλλαξε άποψη και είναι αποφασισμένη να καταθέσει στις αρχές για τη συγκεκριμένη οργάνωση. Ωστόσο, όπως ανέφερε το κακό έχει ήδη γίνει καθώς οι Θεματοφύλακες έκαναν πλύση εγκεφάλου στο παιδί.

«Παρόλο που φοβάμαι για τη ζωή μου, γιατί με υποχρέωσαν να υπογράψω υπεύθυνη δήλωση ότι θα πληρώσω με το ίδιο μου το αίμα αν απομακρυνθώ από την οργάνωση, εγώ οφείλω να κάνω το καθήκον μου απέναντι στο παιδί μου που κινδυνεύει ηθικά και σωματικά», ανέφερε η ίδια.

Όπως σημείωσε η δικηγόρος της ο πατέρας του παιδιού που έχει την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού έχει την ευθύνη για την απομάκρυνση από το σχολικό περιβάλλον.  Το χειρότερο όπως λέει είναι ότι το παιδί αρνείται να δει τη μητέρα του εάν δεν αποδεχτεί τις ιδέες των Θεματοφυλάκων.

Τέλος, ανέφερε πως θέτει τον εαυτό της στη διάθεση των αρχών προκειμένου να αποδειχτεί ο ρόλος αυτής της οργάνωσης που από ότι φαίνεται έχει δομή.