Ένα σοκαριστικό περιστατικό bullying φέρεται να σημειώθηκε σε δημοτικό σχολείο της Νέας Ιωνίας Βόλου εις βάρος μαθητή μόλις 7 ετών.

Σύμφωνα με τη μητέρα, που κατήγγειλε το περιστατικό σε κλειστή ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένας συμμαθητής του γιου της, μεγαλύτερος σε ηλικία, τον έγδυνε και χρησιμοποιούσε… τα οπίσθια του ως πίνακα για να παίξει τρίλιζα.

«Μούδιασα, θα πάθαινα έμφραγμα, όταν άκουσα το παιδί μου, δήλωσε στο τοπικό μέσο gegonota.news ο πατέρας του 7χρονου αγοριού, που σήμερα επισκέφθηκε τη διευθύντρια του σχολείου.

Σοκαριστικό περιστατικό bullying στον Βόλο: «Η τρίλιζα δεν είχε σβηστεί, την είδαμε…»

Ο πατέρας εξιστορεί τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν από χθες το απόγευμα: «Χθες γύρισε το παιδί από το σχολείο, διάβασε με τη μαμά του και εκείνη του πρότεινε να πάνε μια βόλτα στο πάρκο. Όταν επέστρεψαν, ο μικρός, μόλις 7 χρόνων, δεν ήθελε να βγάλει το παντελόνι του για να κάνει μπάνιο. Κλείστηκαν στο δωμάτιο και μετά από ένα τέταρτο η γυναίκα μου βγήκε με κλάματα. Μπαίνω μέσα, βλέπω και τον μικρό να κλαίει. Μας είπε το παιδί ότι ένας συμμαθητής του, στο ίδιο σχολείο, σε μεγαλύτερη τάξη, του κατέβασε το παντελόνι και έπαιξε τρίλιζα στο ποπουδάκι του. Η τρίλιζα δεν είχε σβηστεί, την είδαμε… Αυτό συνέβη και άλλες φορές, όπως μας είπε το παιδί. Την προηγούμενη φορά, πριν από δέκα ημέρες, του κατέβασε το παντελόνι και του κόλλησε αυτοκόλλητα», είπε ο πατέρας, που σήμερα πήγε στο σχολείο, μετά τα χθεσινά επεισόδια.

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν βρήκε ανταπόκριση και ενώ το παιδάκι του υπέδειξε στη διευθύντρια τον μαθητή που τον κακοποιεί, εκείνη αρνήθηκε να δώσει το όνομά του.

Διαβάστε ακόμα: Απίστευτο περιστατικό στον Βόλο: Έγδυσαν και ζωγράφισαν τα οπίσθια μαθητή δημοτικού

«Εχω μουδιάσει, δεν νιώθω το σαγόνι μου, θα πάθω έμφραγμα. Αυτή τη συμπεριφορά από το σχολείο δεν την περίμενα. Εμείς περιμέναμε σήμερα εκτός αύλειου χώρου για να υποδείξει το παιδί στη διευθύντρια ποιος τον κακοποιεί και όταν συνέβη αυτό ο μικρός ήρθε και μου είπε: ''Μπαμπά, θέλω να φύγω, φοβάμαι''».

Σύμφωνα με πληροφορίες του gegonota.news, ο πατέρας θα καταθέσει μήνυση κατ' αγνώστων και το παιδί θα εξετασθεί από ψυχολόγο.

Πηγή: gegonota.news