«Χρυσό» πωλητήριο έβαλε στην εντυπωσιακή κατοικία στο Καβούρι η χήρα του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου και ζητάει 150 εκατ. ευρώ για να την αποχωριστεί. Η Κατερίνα Παναγοπούλου έχει γίνει θέμα συζήτησης στους εφοπλιστικούς κύκλους για την απόφαση να πουλήσει την πολυτελή κατοικία που βρίσκεται σε μία από τις περιοχές-φιλέτα της Αττικής. Αρκετοί υποστηρίζουν ότι το τίμημα που ζητάει για το πολυτελές σπίτι όπου μοιράστηκε τη ζωή της με τον Περικλή Παναγόπουλο είναι ιδιαίτερα υψηλό.

«Αν η Κατερίνα Παναγοπούλου θέλει 150.000.000 εκατομμύρια, τότε πόσα πρέπει να ζητήσει ο Μαρτίνος για το δικό του, που είναι λίγο πιο πέρα, το οποίο είναι μια φοβερή κατοικία μέσα σε μια έκταση δώδεκα στρεμμάτων; Διακόσια;», φέρεται να εκμυστηρεύθηκε σε φίλους του εφοπλιστής, σύμφωνα με την ιστοσελίδα newsauto.gr.

Το οικόπεδο βρίσκεται μία ανάσα από τη θάλασσα, έχει εξαιρετική θέα και έκταση 5 στρέμματα. Επιπλέον, περιλαμβάνει δύο κατοικίες, που φτάνουν τα 2.500 τ.μ. Όσοι έχουν επισκεφθεί το σπίτι μιλούν για έναν παράδεισο με όμορφη αισθητική και διακόσμηση. Η πισίνα που βρίσκεται μέσα στο κτήμα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, έχει θέα στη θάλασσα και θυμίζει σπίτια του γαλλικού Νότου.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου έχει εδώ και καιρό δώσει εντολή σε μεγάλα γραφεία, που δραστηριοποιούνται στην αγορά ακινήτων, να ετοιμάσουν παρουσιάσεις της κατοικίας για τους υποψήφιους αγοραστές. Μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες βρέθηκε αγοραστής εκτός Ελλάδας ο οποίος ήταν έτοιμος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει 100 εκατ. ευρώ. Τότε οι συμβουλές προς την Κατερίνα Παναγοπούλου ήταν να δώσει το πράσινο φως και να προχωρήσει η πώληση.

Ωστόσο, εκείνη φέρεται να αρνήθηκε καθώς πιστεύει ότι θα βρεθεί αγοραστής και στην τιμή των 150 εκατ. ευρώ. Η ίδια φέρεται να έχει πει στο οικείο περιβάλλον της ότι δεν βρίσκεται σε κάποια οικονομική ανάγκη για να πουλήσει βιαστικά την κατοικία της και είναι σε θέση να περιμένει μέχρι να βρεθεί ο αγοραστής που θα δώσει τα χρήματα που ζητάει.

Να σημειωθεί ότι το σπίτι νομιμοποιήθηκε μόλις πριν από 4 χρόνια με ρύθμιση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία επαναχαράκτηκε η οριογραμμή του αιγιαλού. Όταν έγινε γνωστή η υπόθεση το 2019, η Κατερίνα Παναγοπούλου δήλωσε ότι δεν το γνώριζε και ήταν ένα θέμα που είχε αναλάβει ο σύζυγός της.