Περήφανος παρουσιαζόταν για το… ροζ αρχείο που κρατούσε στον υπολογιστή του ο πρώην παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα», Στάθης Παναγιωτόπουλος. Ο 58χρονος δεν δίστασε να δείξει την περίεργη συλλογή του στην 30χρονη σήμερα πρώην σύντροφό του, η οποία το 2019 είχε καταθέσει σε βάρος του δύο μηνύσεις για διαρροή προσωπικών δεδομένων στο διαδίκτυο. Η υπόθεση αυτή αναμένεται να εκδικαστεί σε ένα μήνα.

Σύμφωνα με τα όσα είχε αποκαλύψει σε συνεντεύξεις της η πρώτη από τις τρεις συνολικά γυναίκες, πρώην συντρόφους του τηλεπαρουσιαστή, που κινήθηκαν νομικά εναντίον του, πριν χωρίσουν, στις αρχές του 2019, είχε δει στον υπολογιστή του «άπειρο υλικό με πάνω από 50 γυναίκες». Όταν τον ρώτησε, μάλιστα, γιατί τα κρατάει, εκείνος της είχε απαντήσει ότι είναι για το… αρχείο του. Η ίδια ανέφερε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε δικό του κανάλι σε πλατφόρμα, στο οποίο για περίπου 8 χρόνια ανέβαζε βίντεο όπου πρωταγωνιστούσαν εν αγνοία τους νεαρές γυναίκες, μεταξύ των οποίων και εκείνη.

«Είδα ότι πέρα από αυτό το βίντεο και σε μία άλλη σελίδα είχε λογαριασμό, είχε δικό του κανάλι και ανέβαζε. Είχε 10 βίντεο, δεν ξέρω πόσες φωτογραφίες από διάφορες γυναίκες και τρία δικά μου βίντεο και περίπου 300 φωτογραφίες», είχε πει η 30χρονη, η οποία στην προσπάθειά της να βρει κι άλλες γυναίκες των οποίων ενδεχομένως να έχει διαρρεύσει βίντεο με τις προσωπικές τους στιγμές, προκειμένου να ξεκινήσουν μαζί τις νομικές διαδικασίες, ανέφερε πως είχε επικοινωνήσει με μία γυναίκα που της επιβεβαίωσε πως φαινόταν σε άλλο βίντεο.

* Για το αρχείο του Στάθη Παναγιωτόπουλου φέρεται να είχε κάνει λόγο στην κατάθεσή της και η 28χρονη οικογενειακή φίλη του, επίσης πρώην σύντροφός του, η οποία ήταν κι εκείνη που οδήγησε το ραδιοφωνικό παραγωγό στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, μετά από μήνυσή της για τη διαρροή φωτογραφιών και βίντεο ερωτικού περιεχομένου χωρίς τη συγκατάθεσή της. Η ίδια φέρεται να είπε πως στο σπίτι του παρουσιαστή και συγκεκριμένα στον υπολογιστή του διατηρούσε «πληθώρα αρχείων με υλικό σεξουαλικού περιεχομένου, ταξινομημένα σε φακέλους με τα ονοματεπώνυμα των διαφόρων γυναικών που συμμετείχαν σε αυτά». Η καταγγέλλουσα είχε πληροφορηθεί από άλλη γυναίκα ότι σε πορνογραφικές ιστοσελίδες υπήρχε βιντεοληπτικό υλικό της κοπέλας με τον Παναγιωτόπουλο.

Μάλιστα, φέρεται να κατέθεσε πως η γυναίκα αυτή «της απέστειλε τις διαδικτυακές διευθύνσεις της (urls) με τα επίμαχα βίντεο, τα οποία αφορούσαν εκείνη. Συγκεκριμένα, της γνώρισε τις διαδικτυακές διευθύνσεις (urls) α), β), γ), δ) και ε). Τα ανωτέρω αρχεία, φωτογραφίες και βίντεο, είχαν αναρτηθεί από τον χρήστη με username... ο οποίος είναι ο Παναγιωτόπουλος Ευστάθιος, τον οποίο αναγνωρίζει τόσο από τις φωτογραφίες όσο και από τα βίντεο που είναι αναρτημένα». Και η 28χρονη κατέληξε πως η ίδια γυναίκα «της είπε διάφορα άλλα ονόματα, τα οποία αφορούσαν φακέλους γυναικών με παρόμοιου περιεχομένου υλικό εκ των οποίων θυμάται το όνομα...».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time