Είναι από τις ειδήσεις που μοιάζουν απίστευτες αλλά δυστυχώς αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.

Σε σκλάβα του σεξ είχε μετατρέψει ένας Βούλγαρος εργάτης γης μια νεαρή αλλοδαπή. Ο Βούλγαρος την υποχρέωνε με απειλές και εκβιασμούς να υποκύπτει στις διαθέσεις όσων πλήρωναν για να γευτούν τους καρπούς του αγοραίου έρωτα, ενώ την χρησιμοποιούσε και ο ίδιος ως σκεύος ηδονής βιάζοντάς την επανειλημμένα!

Το απόγευμα όμως της Κυριακής ο αδίστακτος 54χρονος συνελήφθη το στην Ηλεία από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ήλιδας και του τμήματος Πηνειού, όταν η 29χρονη γυναίκα η οποία έπεσε θύμα trafficking βρήκε το κουράγιο να τον καταγγείλει.

Όπως είπε, ο Βούλγαρος εκμεταλλευόταν την κακή οικονομική της κατάσταση και την απειλούσε ότι θα τη στείλει πίσω στη χώρα της, προκειμένου να την εξωθεί στην πορνεία.

Έτσι, τής έκλεινε ερωτικά ραντεβού με αμοιβή 20 ευρώ, με πελάτες σε περιοχές της Ηλείας όπου την μετέφερε με δικό του αυτοκίνητο. Μετά το τέλος των ραντεβού την παραλάμβανε ο ίδιος και κρατούσε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων, ενώ την εξανάγκαζε με απειλές να συνευρίσκεται ερωτικά και μαζί του.

Η νεαρή αλλοδαπή μεταφέρθηκε σε δομή για την προστασία θυμάτων εμπορίας ανθρώπων, όπου οι υπεύθυνοι θα προσπαθήσουν να επουλώσουν τις πληγές που χάραξε στην ψυχή της ο Βούλγαρος, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας που του άσκησε δίωξη για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων και του βιασμού.