Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού μετά τον ξαφνικό θάνατο του αδερφού της, Τζώρτζη Μονογυιού.

Ο 45χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο που σημειώθηκε στη Βούλα, το βράδυ της Πέμπτης, όταν έχασε τον έλεγχο της Ferrari που οδηγούσε.

Η Κατερίνα Μονογυιού είχε μιλήσει, το 2020, δημόσια για τον αδερφό της, Τζώρτζη, όταν ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Δείτε ακόμη: Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον αδερφό της βουλευτή Κατερίνας Μονογυιού - Πώς έγινε το φριχτό δυστύχημα με τη μοιραία Ferrari

Τότε είχε, μεταξύ άλλων, αναφερθεί στη συμμετοχή του αδερφού της στο ριάλιτι «The Wall» το 2003, ο οποίος από τις πρώτες του εμφανίσεις κατάφερε να ξεχωρίσει και να κλέψει τις εντυπώσεις. Το ταπεραμέντο σε συνδυασμό με την εξωτερική του εμφάνιση «έκλεψαν» την καρδιά της τότε παίκτριας του ριάλιτι Σίσσυς Γιαννακοπούλου. Το ζευγάρι έζησε έναν δυνατό τηλεοπτικό έρωτα ο οποίος όμως έληξε λίγο καιρό αργότερα.

Δείτε ακόμη: Δυστύχημα στη Βούλα - Το συγκλονιστικό βίντεο του απεγκλωβισμού της σoρού του Τζώρτζη Μονογυιού

«Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης, ναι. Εντάξει εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως, εγώ απορώ πως πήγε και κλείστηκε εκεί μέσα. Εγώ προσωπικά δε θα μπορούσα, θα είχα φρικάρει. Δεν είμαι άνθρωπος που μπορώ να κλείνομαι γενικότερα. Πνίγομαι» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Μονογυιού.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η βουλευτής της ΝΔ είχε δηλώσει για τα εφηβικά της χρόνια στη Μύκονο: «Ο μπαμπάς μου ήταν πολύ αυστηρός, πουριτανός, στην εφηβεία μου δεν υπήρχε έξοδος αν δεν με συνόδευε η μαμά μου ή ο αδερφός μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός

Ο άτυχος άντρας ήταν πατέρας δύο παιδιών και παντρεμένος με την Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία καθόταν στη θέση του συνοδηγού στη μοιραία Ferrari και τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να διακομισθεί -στη συνέχεια- στο νοσοκομείο.

Eπί σειρά ετών ο Τζώρτζηςη Μονογυιός διατηρούσε μαγαζί με επώνυμα ρούχα στο πιο κεντρικό σημείο στα Ματογιάννια Μυκόνου.

Δείτε βίντεο από τις προσπάθειες απεγκλωβισμού:





Το χρονικό του τροχαίου δυστυχήματος

Το τροχαίο σημειώθηκε επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, όταν ένα υπερπολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Ferrari προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Ο αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης, ηλικίας 45 ετών οδηγούσε το αυτοκίνητο για πρώτη φορά.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν -όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες- ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει έναν πεζό με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο κατέληξε πάνω σε ένα δέντρο και πήρε φωτιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πίσω από την Ferrari ακολουθούσε με άλλο αυτοκίνητο συγγενικό πρόσωπο του 45χρονου το οποίο είδε την σύγκρουση και επιχείρησε να απεγκλωβίσει τον άτυχο οδηγό. Η προσπάθειά του ήταν όμως μάταιη καθώς το αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες.

Η σορός του 45χρονου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας ενώ η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Στις εικόνες που έχουν αναρτηθεί στα social media φαίνεται το μοιραίο όχημα να έχει πάρει και φωτιά, ενώ σε άλλες φωτογραφίες φαίνεται η Ferrari η οποία έχει καταστραφεί ολοσχερώς.