Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
troxaio_voula
Ελλάδα

Πραγματογνώμονας για τροχαίο στη Βούλα: Ο οδηγός ενδεχομένως να μην ήταν εξοικειωμένος με το όχημα

«Πρόκειται για αρκετά δύσκολο σημείο», τόνισε

Στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα το σοβαρό τροχαίο στην λεωφόρο Ποσειδώνος , στο ύψος της Βούλας, αναφέρθηκε ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς, ο οποίος τόνισε πως «τα ερωτήματα είναι πολλά σχετικά με τον θάνατο του οδηγού».

Ο Τζώρτζη Μονογυιός, αδερφός της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, καθώς ενδεχομένως να μην ήταν εξοικειωμένος με το αυτοκίνητο.

«Είναι δυο τα ενδεχόμενα. Ή έχασε τη ζωή του από την πρόσκρουση στο δέντρο ή από τη φωτιά που πήρε το αυτοκίνητο. Αυτό πρέπει να διερευνηθεί στο σημείου που δεν έχει και προστατευτικές μπάρες», τόνισε είπε ο κ. Μαδιάς στο iefimerida.gr.

«Μπορεί να μην ήταν εξοικειωμένος με το όχημα να ανέπτυξε ταχύτητα και να έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Είναι ένα αρκετά δύσκολο σημείο. Δεν ήξερε καλά το αυτοκίνητο», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, είχε αγοράσει το ακριβό και υπερπολυτελές αυτοκίνητο λίγο νωρίτερα. Στελέχη της τροχαίας αναζητούν βίντεο από κάμερες ασφαλείας σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν την πορεία του αυτοκινήτου.