Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα ο 46χρονος που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης συντρόφου του, το πρωί της περασμένης Παρασκευής στην Αργυρούπολη.

Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ του Ευαγγελισμού με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις εξαιτίας των σφοδρών χτυπημάτων που δέχθηκε σε όλο της το σώμα και κυρίως στο πρόσωπο.

Ο 46χρονος παρουσιάστηκε με τον δικηγόρο του χθες το απόγευμα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και αμέσως μετά συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
Υπενθυμίζεται πως η αστυνομία τον αναζητούσε στο πλαίσιο της έκδοσης εντάλματος σύλληψης για τρεις ημέρες.

Τα πρώτα λόγια του 46χρονου

«Την χτύπησα αλλά δεν ήθελα να τη στείλω και στο νοσοκομείο. Τσακωθήκαμε και η κατάσταση ξέφυγε. Δεν περίμενα τα χτυπήματά μου να της κάνουν τέτοια ζημιά. Όταν την είδα αιμόφυρτη στο πάτωμα, φοβήθηκα και έφυγα».

«Πλούσιο» το βιογραφικό του

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πριν από 26 χρόνια είχε προσπαθήσει να στραγγαλίσει την τότε σύζυγό του, ενώ το 2015 είχε επιτεθεί στην 23χρονη τότε γυναίκα του την οποία μάλιστα είχε μαχαιρώσει ενώ βρισκόντουσαν στο Άργος. Τότε η γυναίκα σώθηκε από θαύμα όταν κρύφτηκε σε ένα βάλτο και εντοπίστηκε από διερχόμενους οι οποίοι την μετέφεραν βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή η γυναίκα πήρε το παιδί τους και έφυγε για χώρα του εξωτερικού.

Σε λιπόθυμη κατάσταση η 40χρονη

Ο δράστης ο οποίος αμέσως μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης συντρόφου του, προσπάθησε να εξαφανιστεί, ενώ κάλεσε στο τηλέφωνο την αδερφή του ενημερώνοντάς την για το περιστατικό προκειμένου να ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ. Πράγματι η αδερφή του δράστη, σύμφωνα με πληροφορίες έφθασε στο σπίτι όπου έγινε ο ξυλοδαρμός και περίμενε το πλήρωμα του ΕΚΑΒ το οποίο έφθασε και παρέλαβε σε λιπόθυμη κατάσταση την άτυχη 40χρονη.