Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση ομαδικού βιασμού της 24χρονης Γεωργίας, σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Την ίδια ώρα, η 24χρονη καλείται να δώσει ακόμη μία κατάθεση στην ανακρίτρια. Η κατάθεση θα γίνει, αύριο Παρασκευή, ενώπιον της ανακρίτριας, παρουσία ψυχολόγου, καθώς ανέκυψαν νέα ερωτήματα που πρέπει να υποβληθούν από τις ανακριτικές αρχές αλλά και γιατί το περιβάλλον της ζήτησε να εισαχθούν νέα στοιχεία.

Εισαγγελική έρευνα για τη διαρροή των καταθέσεων

Εντολή για έρευνα έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης σχετικά με τη διαρροή την εγγράφων καταθέσεων των φερόμενων ως εμπλεκομένων στον βιασμό της 24χρονης, σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, δημοσιεύτηκαν στον Τύπο, όλες οι καταθέσεις που έδωσαν οι εμπλεκόμενοι στην αστυνομία.

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας ζήτησε από τον εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης να παραγγείλει προκαταρκτική εξέταση για να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση δικαστικού απορρήτου.

Σε ΜΜΕ, κυρίως σε ιστοσελίδες, δημοσιεύτηκαν αυτούσιες οι καταθέσεις, με φωτογραφίες των σχετικών εγγράφων, που ελήφθησαν στο Α.Τ. Λευκού Πύργου.λά και γιατί το περιβάλλον της ζήτησε να εισαχθούν νέα στοιχεία.

Διαφορετικές εκδοχές αλλά και αντιφάσεις για το τι συνέβη τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στο ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, όπου η 24χρονη Γεωργία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού, δίνουν με τις καταθέσεις τους οι εμπλεκόμενοι.

Τι δήλωσε ο 27χρονος κατηγορούμενος

«Πράγματι την κάλεσα από το προσωπικό μου τηλέφωνο στις 04:10 και μιλώντας απευθείας μαζί της, τη ρώτησα αν ήταν στην είσοδο του ξενοδοχείου προκειμένου να της ανοίξω την πόρτα του δωματίου. Αφού αναπτύξαμε μια ευχάριστη διάθεση και υπήρχε ερωτική διάθεση μεταξύ μας, μου πρότεινε να πάμε στο δωμάτιο μου να κοιμηθούμε μαζί. Πήγαμε λοιπόν μαζί στο 602, ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, αρχίσαμε να φιλιόμαστε και έχοντας την απόλυτη συναίνεση της» υποστήριξε ο κατηγορούμενος.

Τι γίνεται με τις καταθέσεις

Σύμφωνα με το MEGA, το δωμάτιο που έκλεισε η 24χρονη ήταν το 510. Ο μονός που στην κατάθεση του κάνει λόγο για το δωμάτιο είναι ο αδελφός του 27χρονου.

«Και ίδια είχε κλείσει δωμάτιο στο ξενοδοχείο χωρίς να γνωρίζω το πότε και το ποιο δωμάτιο», τόνισε ο αδελφός του 27χρονου.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 17χρονης φίλης της και του φερόμενου ως διοργανωτή του πάρτυ, η Γεωργία ήταν εμφανές ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Αντίθετα, ο 27χρονος που είχε συλληφθεί ισχυρίζεται πως η 24χρονη δεν ήταν υπό την επήρεια μέθης.

«Ουδέποτε υπέπεσε στην αντίληψή μου ότι η συγκεκριμένη κοπέλα βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης ή ότι έπραξε κάτι κατά την ερωτική μας συνεύρεση χωρίς την απόλυτη συναίνεση της», υποστήριξε ο 27χρονος.

Πολλά ερωτήματα προκύπτουν όμως και για τις ώρες που έγιναν τα γεγονότα καθώς στις 3 καταθέσεις οι νεαροί αναφέρουν διαφορετικές ώρες.

Μπέρδεμα με τις τοξικολογικές εξετάσεις

 Όπως καταγγέλει η Γεωργία οι τοξικολογικές εξετάσεις έγιναν το βράδυ της ίδιας ημέρας, ωστόσο, ο ιατροδικαστής την είδε 3 μέρες μετά.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, το δείγμα για τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης κοπέλας, παραμένει στα εργαστήρια του ΑΠΘ και δεν έχει σταλεί στην Ελβετία.

Tο μπέρδεμα των τελευταίων ημερών προέκυψε, αφού υπήρχαν πληροφορίες πως κάτι τέτοιο θα γίνει αν τα αποτελέσματα του ελληνικού εργαστηρίου δεν είναι σαφή. Σημειώνεται πως η Γεωργία δεν δίστασε να δείξει τα σημάδια από μώλωπες που φέρει στο σώμα της μετά το βιασμό.