Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη καθώς, ύστερα από έρευνες της Υποδιεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος, κατασχέθηκαν από τα σπίτια τους στην Αθήνα τα κινητά των τριών φίλων που εμπλέκονται στην υπόθεση της 24χρονης και τα είχαν μαζί τους την Πρωτοχρονιά.

Τα κινητά που οι ίδιοι είχαν δηλώσει στις καταθέσεις τους, στέλνονται στην ανακρίτρια στη Θεσσαλονίκη

Οι δυο, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ, δήλωσαν στην Αστυνομία άγνοια για το περιστατικό της καταγγελίας της 24χρονης περί βιασμού, ενώ ο άλλος, ο 27χρονος που είπε ότι η ερωτική πράξη έγινε με τη συναίνεσή της, έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Προσήχθη ο Μάνος Παπαδόπουλος 

Για υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας βρίσκεται στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης εδώ και λίγη ώρα, ο Μάνος Παπαδόπουλος, ένας εκ των εμπλεκομένων στην υπόθεση.

Όπως γίνεται γνωστό, είναι το πρόσωπο που κάλεσε την 24χρονη Γεωργία Μπίκα στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι, σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα και σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος προσήγαγαν τον νεαρό προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση.

Δεν αποκλείεται η προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη.