Στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου βγήκε τηλεφωνικά σήμερα ο κύριος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος του ιερέα που έχει καταγγείλει η 17χρονη και τα όσα ειπώθηκαν από μέρους του, έκαναν έξαλλους την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της.

«Καταλαβαίνετε ότι είναι της μόδας, μετά την κυρία Μπεκατώρου, η οποία θυμήθηκε και καλώς θυμήθηκε, μετά από 25 χρόνια να καταγγείλει μια ψυχολογική πίεση ή εξαναγκασμό ή βιασμό, όπως ήθελε και καταλαβαίνετε ότι μετά από αυτή την καταγγελία ακολούθησαν πάμπολλες καταγγελίες. Έγινε μόδα πλέον να καταγγέλλουν», είπε ο δικηγόρος του ιερέα, με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τους συνεργάτες της να εξοργίζονται.

Ο Νίκος Συρίγος, μάλιστα, έξαλλος άρχισε να φωνάζει: «Δεν είναι μόδα, μην το ξαναπείτε αυτό, σταματήστε κάποια στιγμή. Έλεος δηλαδή!».

Με την σειρά της, η παρουσιάστρια του απάντησε σε έντονο ύφος: «Για ποια μόδα μιλάτε κύριε Θεοδωρόπουλε; Αν παρακολουθήσατε τον κύριο Καλλιακμάνη, μας αποκάλυψε ότι υπάρχουν κι άλλα θύματα, κι άλλες καταγγελίες και γι’ αυτό καθυστέρησε η έρευνα για τον ιερέα, επειδή τελικά υπήρχαν κι άλλα κορίτσια πίσω από αυτή την ιστορία».