Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση του Στρατού το βράδυ της Δευτέρας,  προκειμένου να απεγκλωβιστούν οι οδηγοί που βρίσκονται εγκλωβισμένοι για παραπάνω από πέντε ώρες στα οχήματά τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η επιχείρηση απεγκλωβισμού πραγματοποιείται σε έξι σημεία. «Το μέλημά μας είναι πως θα βγάλουμε τον κόσμο από την Αττική οδό», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές.

Την ίδια στιγμή, νέες έκτακτες ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν για την κακοκαιρία στις 20:00 από τον Χρήστο Στυλιανιδη, με την αυριάνη ημέρα να κηρύσσεται γενική αργία για δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Εισαγγελική παρέμβαση για τους εγκλωβισμένους πολίτες 

Προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, για τον εγκλωβισμό οδηγών στην Αττική οδό εν μέσω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει την Αττική με την έντονη χιονόπτωση.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που θα διενεργήσει ο προϊστάμενος της ποινικής δίωξης Αντώνης Ελευθεριάνος, θα αναζητηθούν τυχόν ευθύνες για το αδίκημα της παρακώλυσης ή διατάραξης συγκοινωνιών.