Χαοτική είναι η κατάσταση που έχει προκαλέσει στους δρόμους της Αθήνας η κακοκαιρία. Πολλοί οδηγοί αναγκάστηκαν χθες να παρατήσουν τα οχήματά τους όπως - όπως, ακόμα και στη μέση του δρόμου προσπαθώντας να βρουν καταφύγιο από τον  χιονιά.

«Είμαι δύο 24ωρα σχεδόν που δουλεύουμε ασταμάτητα. Τα προβλήματα είναι από το Νομισματοκοπείο και πάνω. Ρίχνουμε αλάτι», είπε στο MEGA οδηγός εκχιονιστικού που επιχειρεί στο σημείο.

«Μόλις απεγκλωβίστηκα από την περιφερειακή Υμηττού»

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε ο κ. Αντώνης Κάρδαλης, ο οποίος απεγκλωβίστηκε σήμερα το πρωί από την περιφερειακή Υμηττού.



«Έφτασα στη Ραφήνα 6.20 το πρωί. Ήμουν στην Αττική Οδό από τις 11 το πρωί εχθές, μέχρι τις 5 το πρωί σήμερα. Τους ρώτησα πριν μπω στην Αττική Οδό αν είναι ανοιχτή, και μου είπαν να προχωρήσω. Κατά τις 11 το βράδυ μας είπαν να κάνουμε στην άκρη τα αυτοκίνητα για να περάσει εκχιονιστικό. Όμως είχαν διπλώσει 4 νταλίκες μπροστά και δεν μπορούσαμε να φύγουμε. Εγώ προσωπικά δεν πήρα από κανέναν νερό ή κάτι, είχα ευτυχώς νερό μαζί μου. Οι περισσότεροι μπήκαν στην Αττική Οδό για να πάνε γρήγορα σπίτι τους, αλλά εκεί ήταν χειρότερα. Μας είπαν να βγούμε από όπου βολευόμαστε. Εγώ έφυγα από το Δαχτυλίδι. Στη Μεσογείων μετά την Αγία Παρασκευή υπάρχει εγκλωβισμένος κόσμος. Στη Μαραθώνος μέχρι την Παλλήνη δεν πάει εύκολα το αμάξι χωρίς αλυσίδες. Εγώ ήμουν χωρίς αλυσίδες. Μπορούν να ξεφουσκώσουν λίγο τα λάστιχα για να πατήσουν πιο καλά στο χιόνι. Εγώ αυτό έκανα και πήγα», είπε ο κ. Κάρδαλης.

Την ίδια ώρα στη Δουκίσσης Πλακεντίας, στο τούνελ, παραμένουν εγκλωβισμένοι οδηγοί. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο κόσμος δεν έχει καμία ενημέρωση για το που να πάει.

Άνθρωποι εγκαταλείπουν τα αυτοκίνητά τους και φεύγουν πεζοί, προσπαθώντας να σωθούν.