Υπεράνθρωπο αγώνα για να κρατήσουν στη ζωή 18χρονο που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του «Αχιλλοπούλειου», με αιμάτωμα στον εγκέφαλο κάνουν οι γιατροί.

Ειδικότερα, η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη λόγω της βαριάς κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης, που είχε ως αποτέλεσμα να χειρουργηθεί, προκειμένου να περιοριστεί η έκταση του αιματώματος.

Όλα συνέβησαν, χθες το απόγευμα, όταν επιβαίνοντας στην μοτοσικλέτα του, με συνεπιβάτη την μητέρα του, και κινούμενος στην περιοχή της Νεάπολης, ίσως από την ολισθηρότητα του δρόμου, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε στο μπροστινό μέρος αστικού λεωφορείου, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του, μιας και χτύπησε το κεφάλι του πάνω στο λεωφορείο και το σώμα του βρέθηκε κάτω από το όχημα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα του είναι σε καλή κατάσταση και δεν φέρει σοβαρά χτυπήματα. Οδηγοί που ήταν στο σημείο, αλλά και ο οδηγός του λεωφορείου, που εκτελούσε την διαδρομή ΟΑΕΔ- Άνω Βόλος, κάλεσαν τον ΕΚΑΒ που έσπευσε και με δυο ασθενοφόρα μετέφεραν τους τραυματίες στο Νοσοκομείο. Το ατύχημα διερευνά η Τροχαία Βόλου.