Το ρολόι γράφει 20 λεπτά μετά τις 06.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Μία κάμερα ασφαλείας στη συμβολή των οδών Δεληγεώργη και Ζήνωνος καταγραφεί το μοιραίο φορτηγό με το οποίο συγκρούστηκε ο Πάνος Νάτσης να διασχίζει τον δρόμο.

Δυστυχώς, λίγα μόλις δευτερόλεπτα μετά, ο νεαρός ηθοποιός θα αφήσει την τελευταία του πνοή πάνω στην άσφαλτο.

Υπό έλεγχο η ταχύτητα του φορτηγού

Σύμφωνα με το βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα φαίνεται το φορτηγό να κινείται στον σχεδόν άδειο δρόμο, με τους αστυνομικούς της Τροχαίας Αθηνών να προσπαθούν να διαπιστώσουν ποια ήταν η ταχύτητά του.

Οι κάμερες ασφαλείας έχουν απαθανατίσει το φορτηγό ένα τετράγωνο πριν συγκρουστεί με τη μοτοσικλέτα του Πάνου Νάτση.

Ανατρέπονται τα δεδομένα

Ο νεαρός ηθοποιός κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Κεραμικού στην οποία υπάρχει πινακίδα του STOΡ που υποχρεώνει τους οδηγούς να παραχωρήσουν προτεραιότητα.
Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει πως είδε τον Πανό Νάτση να πατά φρένο όμως λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος έχασε τον έλεγχο πέφτοντας στην άσφαλτο με ταχύτητα, βγαίνοντας χωρίς κανέναν έλεγχο επί της Δεληγεώργη την στιγμή που περνούσε το φορτηγό.

Συντετριμμένοι φίλοι και συνάδελφοι του ηθοποιού

Στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή, φίλοι και συνάδελφοι πήγαν να αφήσουν ένα λουλούδι ενώ έγραψαν και μηνύματα αγάπης στον αδικοχαμένο ηθοποιό.
Η Τροχαία Αθηνών αναζητά υλικό από κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τη φονική σύγκρουση.

Βίντεο – Ντοκουμέντο

Το βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το MEGA δείχνει τη μοιραία σύγκρουση της μοτοσυκλέτας του Πάνου Νάτση με φορτηγό, με αποτέλεσμα ο ηθοποιός να χάσει τη ζωή του ακαριαία.
Όπως διακρίνεται, το φορτηγό κινείται σε έναν άδειο δρόμο χωρίς να το εμποδίζει τίποτα, ενώ λίγα μέτρα πιο κάτω συγκρούεται με τη μηχανή του ηθοποιού.

Δείτε το σχετικό βίντεο


«Σύντομα θα αρραβωνιαζόταν»

Ο ξάδερφός του, ξεσπώντας σε λυγμούς, μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Star για τις τραγικές ώρες μετά την είδηση για τον θάνατο του Πάνου Νάτση.
«O Θεός επιλέγει τους καλούς, δεν επιλέγει ποτέ τους κακούς ή έναν άνθρωπο που δεν χαμογελάει. Πάντα ήταν με το χαμόγελο σε όλους, πάντα με τη θετική αύρα, να μην έχει ποτέ αρνητική αύρα. Αγαπούσε πάρα πολύ αυτό που έκανε, το θέατρο και αγαπούσε τη μηχανή ο έρωτας πάντα σε παίρνει μαζί» δήλωσε ο ξάδερφός του, Άλκης και πρόσθεσε πως
«Πολύ σύντομα θα αρραβωνιαζόταν και τι σημασία έχει πια αυτό; Kαμία!
Θα παρευρεθώ στην κηδεία και θα είμαι μακριά …Να μείνω μόνο με το χαμόγελο του. Ας το πούμε θέλημα Θεού για να είναι πιο μικρός ο πόνος» ανέφερε.

Δεν γνωρίζει τίποτα η μητέρα του

Σύμφωνα με τον ξάδερφο του ηθοποιού, η μητέρα του δεν γνωρίζει ακόμα ότι ο Πάνος της έχει φύγει από τη ζωή.
«Χάσανε το φωτεινό τους πλάσμα… Έτσι αποκαλούσαν τον Πάνο Νάτση. Χάσανε ένα παλικάρι 31 ετών. Η μητέρα του δεν γνωρίζει ακόμα ότι έχει χάσει τον μοναχογιό της. Ποιος θα τολμήσει να το πει, η μητέρα του είναι ο άγγελος πάνω στη γη» ανέφερε ο ξάδερφος του ηθοποιού.

Δείτε το σχετικό βίντεο