Σε βαθύ πένθος έχει πέσει ολόκληρο το πανελλήνιο μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη. Ιδιαίτερη είναι η θλίψη της τοπικής κοινωνίας και πλήθος κόσμου επισκέπτεται το σημείο, που ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή.

Μια θάλασσα λουλούδια, δεκάδες κεριά αναμμένα, φανέλες και κασκόλ στον τόπο της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, αλλά και κλάματα και δάκρυα από τον κόσμου που βρίσκεται εκεί μην μπορώντας να δεχθεί πως ένα νεαρό παιδί έχασε τόσο άδικα τη ζωή του.

Το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης, μετατράπηκε σταδιακά σε ένα μνημείο, σε έναν χώρο θλίψης, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του τοπικού μέσου grtimes.

dolofonia-alki-6
dolofonia-alki-5
dolofonia-alki-4
dolofonia-alki-3

Παιδιά συνομήλικα με τον Άλκη, έκλαιγαν αφήνοντας από ένα λουλούδι. Το ίδιο και ηλικιωμένοι. Γονείς με μικρά παιδιά, γιαγιάδες και οπαδοί κάθε ομάδας, πέρασαν από το σημείο της στυγερής δολοφονίας, ενώ δεκάδες φίλοι του Άρη αμέσως μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν στο σημείο για να φωνάξουν ένα σύνθημα για τον Άλκη και μετά να σωπάσουν.

Όλοι ξέρουν ότι τίποτα δεν θα τον φέρει πίσω και τίποτα δεν θα απαλύνει τον πόνο της οικογένειας του. Το μόνο που υποσχέθηκαν ήταν να μην τον ξεχάσουν ποτέ φωνάζοντας «αθάνατος».

Screen_Shot_2022-02-03_at_01_35_34