Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό εμπλεκομένων στη στυγερή δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Σε δύο νέες συλλήψεις για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν οι αρχές το βράδυ της Κυριακής, με τις συνολικές συλλήψεις σήμερα να φτάνουν τις έξι.

Νωρίτερα, η ΕΛΑΣ έκανε γνωστό ότι συνελήφθησαν άλλα τέσσερα άτομα.

Συνολικά έχουν εκδοθεί δέκα εντάλματα σύλληψης, ενώ στοιχεία και φωτογραφίες για τον 20χρονο αλανικής καταγωγής, φερόμενο ως συνεργό στη δολοφονία, δόθηκαν στη δημοσιότητα.


Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης, που εκδόθηκε νωρίτερα από την Υπηρεσία μας, ανακοινώνεται ότι εκτελέστηκαν δύο ακόμη Εντάλματα σύλληψης.

Συνελήφθησαν δηλαδή δύο ακόμη άτομα, τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση που αφορά στην ανθρωποκτονία 19χρονου, που έλαβε χώρα στην περιοχή Χαριλάου, την 01-02-2022.

Οι έρευνες συνεχίζονται.


Οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ οι συλληφθέντες

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το MEGA, όλοι οι συλληφθέντες είναι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ και μάλιστα στον ίδιο σύνδεσμο με τον 23χρονο που έχει ήδη συλληφθεί.

Επιπλέον οι τρεις από τους συλληφθέντες έχουν απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για παρόμοια περιστατικά.

Μάλιστα, ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, το οποί φαίνεται και στο βίντεο ντοκουμέντο που δόθηκε στην δημοσιότητα.

Ανάμεσα στα άτομα, για τα οποία εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης και δεν έχουν ακόμα συλληφθεί, είναι και ο 20χρονος, που σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει διαφύγει στην Αλβανία.