stathis_arvylas
Ελλάδα

Δίκη Παναγιωτόπουλου: «Είμαι αγχωμένη που θα τον δω πάλι από κοντά» λέει η γυναίκα που κατήγγειλε πρώτη τον πρώην «Ράδιο Αρβύλα»

Η 30χρονη που μήνυσε τον παρουσιαστή λύνει τη σιωπή της

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η πρώτη κοπέλα που τον κατήγγειλε μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Η 30χρονη δηλώνει πως είναι αγχωμένη που θα χρειαστεί να τον ξαναδεί από κοντά, αλλά και φοβισμένη. Όπως λέει η ίδια, επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία της καθώς δεν θέλει να διαρρεύσει φωτογραφία του προσώπου της στα media.

Ζήτησε ακόμα από τους δημοσιογράφους να τη σεβαστούν και να μην την κυνηγούν στο δικαστήριο για να της αποσπάσουν μια δήλωση. «Είμαι αγχωμένη για το επερχόμενο δικαστήριο, παρόλο που έχω προετοιμαστεί αρκετό καιρό, από τον Σεπτέμβριο που περίμενα να εκδικαστεί η υπόθεση. Είμαι αγχωμένη που πρέπει να αντικρίσω τον άνθρωπο που μου έκανε όλα αυτά. Είμαι αγχωμένη και για τους δημοσιογράφους που θα περιμένουν απέξω και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να διαχειριστώ και φοβάμαι πάρα πολύ, καθώς προσπαθώ να προστατέψω την ανωνυμία μου όλο αυτόν τον καιρό», είπε αρχικά η 30χρονη. Όπως λέει, δεν θέλει να αποκαλυφθεί η ταυτότητά της, γιατί θέλει να προστατέψει άτομα από το φιλικό και οικογενειακό της περιβάλλον, επειδή δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες για την υπόθεση.

«Δεν θα ήθελα να στιγματιστώ γιατί αυτό θα ήταν κάτι που θα με επηρεάσει στο μέλλον σε κάποια δουλειά ή σε κάποια σχέση. Το προσπαθώ καιρό και το έχω καταφέρει, αλλά με αγχώνει η αντιμετώπιση από τα Mέσα. Κάποιοι δημοσιογράφοι δεν σεβάστηκαν το πρόσωπό μου και όλο αυτό που βιώνω. Τους παρακαλώ να μη με τραβήξουνε πλάνα και να μη με κυνηγάνε καθώς δεν είμαι εγώ το δημόσιο πρόσωπο ή το πρόσωπο που έκανε κάτι», είπε χαρακτηριστικά.

Η 30χρονη είπε πως αυτό που της συνέβη είναι ένα σοβαρό αδίκημα, το οποίο της έχει προκαλέσει μεγάλη ηθική βλάβη. Δεν καταλαβαίνει όπως είπε γιατί η δικιά της περίπτωση αντιμετωπίστηκε έτσι και όχι σαν κακούργημα όπως θα έπρεπε. Είπε ακόμα πως έχει μιλήσει και με τις άλλες κοπέλες που κατήγγειλαν τον Παναγιωτόπουλο, ενώ τόνισε πως η ίδια μάζεψε όλα τα στοιχεία που χρειάστηκαν για να τον οδηγήσει στη Δικαιοσύνη. Μάλιστα, είπε πως ακόμα και τρεις μέρες πριν έβλεπε τα βίντεό της στο διαδίκτυο και χρειάστηκε η επέμβασή της για να κατέβουν.

Πρόσθεσε ακόμα πως ο άνθρωπος αυτός δεν έχει μετανιώσει και πως κάθε μέρα ζει με το άγχος να μην αποκαλυφθεί. Συμπλήρωσε επίσης πως έχει αλλάξει πολλά πράγματα στην εξωτερική της εμφάνιση. Ελπίζει πως θα δικαιωθεί και λέει πως δεν περίμενε από έναν άνθρωπο με τον οποίο ήταν δυόμισι χρόνια μαζί να της φερθεί με αυτόν τον τρόπο. Παροτρύνει ακόμα γυναίκες που έχουν βρεθεί στην ίδια θέση να μην κάτσουν με σταυρωμένα χέρια αλλά να ζητήσουν νομική βοήθεια. Να σημειωθεί ότι η δίκη είναι προγραμματισμένη για αύριο.

Στο μεταξύ, από την πλευρά της 28χρονης που έχει κινηθεί επίσης εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο συνήγορός της, Απόστολος Λύτρας, ανέφερε πως εντόπισε και τρίτο βίντεο με προσωπικές της στιγμές σε άλλη ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου που δεν γνώριζαν και είχε αναρτηθεί από τον ίδιο, με αποτέλεσμα να δώσει συμπληρωματική κατάθεση. «Θα καταθέσει αγωγή άνω των 200.000 ευρώ, παρότι η ζημιά είναι ανεπανόρθωτη και δεν καλύπτεται», τόνισε ο κ. Λύτρας.

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 8 Φεβρουαρίου 2022