Σοκάρει η νέα καταγγελία για ξυλοδαρμό ανήλικου ποδοσφαιριστή της ομάδας νέων του Άρη από χούλιγκανς της Θεσσαλονίκης. Ο πατέρας του 17χρονου ποδοσφαιριστή, περιέγραψε τον άγριο ξυλοδαρμό του παιδιού του πριν από 2 μήνες, με τις λεπτομέρειες να σοκάρουν και αμαυρώνουν αθλητικά ιδεώδη.

O νεαρός παίζει στην ομάδα Κ19 του ΑΡΗ, μέσα στον μήνα Δεκέμβριο υπήρχε ένας αγώνας με τον ΠΑΟΚ και τον ΑΡΗ στην ηλικία αυτή, νικητής ήταν ο Άρης. Ήταν τηλεοπτικό το παιχνίδι και στο τέλος του αγώνα είχε πέσει ο φακός της συνδρομητικής τηλεόρασης επάνω στον μικρό δείχνοντας τον να φιλάει το σήμα και την φανέλα.

 Ο πανηγυρισμός του 17χρονου ποδοσφαιριστή για το γκολ που σημείωσε εξόργισε τους χούλιγκανς. Λίγες μέρες μετά και ενώ ο ανήλικος διασκέδαζε με τους φίλους του, του έστησαν καρτέρι θέλοντας να τον εκδικηθούν.

 Μετά από κάποιες ημέρες ένας συνομήλικός του είχε γενέθλια. Bγήκαν έξω επειδή υπήρχαν και τα καινούργια μέτρα λόγω του Covid και πήγαν σε ένα μαγαζί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Γύρω στις 01:30 η ώρα βγήκε ο νεαρός έξω, σε ένα χώρο, στον προαύλιο χώρο του μαγαζιού και ενώ καθόταν σε ένα σιντριβάνι, τον πλησίασε μία ομάδα με εφτά άτομα.

 Οι 7 χούλιγκανς άρχισαν να βρίζουν τον νεαρό και να τον ξυλοκοπούν, επειδή όπως είπαν φίλεσε την φανέλα της κιτρινόμαυρης ομάδα του…

 «Ένας εξ ’αυτών του είπε, «Εσύ είσαι το σκουλήκι που τραβάς την φανέλα και την φιλάς;». Σήκωσε το κεφάλι το παιδί για να τους δει, και από εκεί και μετά δεν θυμόταν τίποτα από το ξύλο το οποίο έφαγε», δήλωσε ο πατέρας του 17χρονου.

 Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής της ομάδας ανηλίκων του Άρη διακομίστηκε στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη και κακώσεις σε όλο του το σώμα.

 «Διακομίστηκε στο εφημερεύων νοσοκομείο στο Ιπποκράτειο όπου και μας ενημερώσανε. Ο μικρός υπέστη ένα ρινικό κάταγμα και κάποιες κακώσεις προσώπου. Οι άνθρωποι από το Μέγαρο τους ευχαριστώ κι όλα κινήθηκαν άμεσα, μέσα σε κάποιες ημέρες ταυτοποίησαν τους δράστες», συμπλήρωσε ο πατέρας του ποδοσφαιριστή.

 Σύμφωνα με τον πατέρα του 17χρονου, η αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει 3 άτομα, εκ των οποίων έναν 28χρονο  που φέρεται να είναι ηγετικό στέλεχος οργανωμένων οπαδών αντίπαλής ομάδας, ενώ αναζητούνται ακόμα 4 δράστες.