Τη δικαστική απόφαση να μην χαρακτηριστεί τελικά κακούργημα η πράξη του Στάθη Παναγιωτόπουλου επέκρινε η δικηγόρος της 30χρονης γυναίκας, που κατήγγειλε την διαρροή προσωπικών της στιγμών από τον πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα».

Παρότι ο κατηγορούμενος έλαβε την ανώτατη ποινή ως πλημμέλημα η πρώην σύντροφός του είναι δυσαρεστημένη για την απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων, η δικηγόρος της καταγγέλλουσας κ. Αντιγόνη Πρίλη, μιλώντας στον ANT1, επισήμανε πως δεν ελήφθη ομόφωνα η απόφαση αυτή και καθώς ακολουθούν ακόμη δύο δικαστήρια, θα πρέπει να τηρηθεί μία κοινή γραμμή και να χαρακτηριστεί είτε ως πλημμέλημα είτε ως κακούργημα σε όλες.

Στην ερώτηση για το πώς αντέδρασε η 30χρονη στην απόφαση του δικαστηρίου, η κ. Αντιγόνη Πρίλη είπε χαρακτηριστικά: «Ορθά το αναφέρετε. Είναι η ανώτατη ποινή ως πλημμέλημα. Όμως, είναι δυσαρεστημένη η εντολέας μου που δεν χαρακτηρίστηκε ως κακούργημα. Είναι ανεπανόρθωτη η βλάβη που υπέστη η εντολέας. Θα κάνουμε αγωγή για τη βλάβη του υπέστη».