Καταδικάστηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για το revenge porn σε βάρος πρώην συντρόφου του σε 5ετή φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Θεσσαλονίκης τον καταδίκασε για την πρώτη υπόθεση ανάρτησης ροζ βίντεο πρώην συντρόφου του, χωρίς τη συγκατάθεσή της. 

Ακόμα, παρουσιαστής θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 10.000 ευρώ στην καταγγέλλουσα.

Υπενθυμίζεται πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν παρέστη στο δικαστήριο σε αντίθεση με την παθούσα, η οποία κατέθεσε για την τραυματική της εμπειρία. Ο γνωστός παρουσιαστής κατηγορείτο για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων».

Η δικηγόρος της 30χρονης πρώτης καταγγέλλουσας έκανε το πρωί της Τετάρτης δηλώσεις έξω από το δικαστήριο, ζητώντας από όλα τα Μέσα να μην τραβήξουν καμία εικόνα της.

«Περιμένουμε σήμερα να δούμε τι θα γίνει με την έκβαση του δικαστηρίου. Με την εντολέα μου εμπιστευόμαστε τη δικαιοσύνη. Θερμή παράκληση, έχω αποστείλει δελτίο Τύπου, σας παρακαλώ πολύ να μην καταγραφεί με κανέναν τρόπο. Όπως βλέπετε, δεν είναι δίπλα μου και δεν θα τη δείτε δίπλα μου σε εξωτερικούς χώρους. Κάνει έκκληση και η ίδια να μην καταγραφεί με κανέναν απολύτως τρόπο. Η πελάτισσά μου επιθυμεί να καταδικαστεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για τις πράξεις που έχει κάνει εις βάρος της. Ψυχολογικά είναι πολύ δύσκολα, ειδικά σήμερα που θα τον ξαναδεί αν παραστεί αυτοπροσώπως» είπε χαρακτηριστικά η κα Σταυρούλα Αντιγόνη Πρίλη στα τηλεοπτικά συνεργεία.