Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης εισήλθαν υπό άκρα μυστικότητα και από την πλαϊνή πύλη τρεις ακόμη κατηγορούμενοι για την άγρια δολοφονία του Άλκη.

Οι τρεις νεαροί θα βρεθούν ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας και θα απολογηθούν για τα όσα διαδραματίστηκαν τη μοιραία νύχτα που ο 19χρονος Άλκης δολοφονήθηκε με δρεπάνι.

Ανάμεσά τους θα απολογηθεί και ο 21χρονος Γ.Κ., τον οποίον οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι «φωτογραφίζουν» ως τον άνθρωπο που κρατούσε το φονικό όπλο στην δολοφονική επίθεση, όπως αναφέρει το thesstoday.

Υπενθυμίζεται ότι δύο ακόμα κατηγορούμενοι, 20 και 21 ετών, κρίθηκαν προφυλακιστέοι ενώ ήδη κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος ο 23χρονος, που συνελήφθη πρώτος από την ΕΛ.ΑΣ. Αύριο θα οδηγηθούν ενώπιον της ανακρίτριας οι υπόλοιποι 4 κατηγορούμενοι.

Ακόμα, αξίζει να σημειωθεί ότι η ανακρίτρια διέταξε να υποβληθούν σε τεστ DNA όλοι οι εμπλεκόμενοι, ώστε να πιστοποιήσει τον βαθμό συμμετοχής του καθενός στο έγκλημα. Οι εργαστηριακές εξετάσεις για την ταυτοποίηση αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού στα φονικά εργαλεία συνεχίζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.