Για την τραγική απώλεια που βιώνει μετά την άγρια δολοφονία του γιου της Άλκη Καμπανού, αλλά και για τα ερωτήματα που τη βασανίζουν, μίλησε η μητέρα του. 

Όπως λέει η δολοφονία του Άλκη θα πρέπει να προβληματίσει τους πάντες, τους γονείς, την πολιτεία, τις ΠΑΕ προκειμένου να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.

Η ίδια ευχαριστεί την αστυνομία που κινήθηκε γρήγορα και επεσήμανε ότι εμπιστεύεται τις αρχές στην έρευνα που διεξάγουν.Σε σχέση με τους συλληφθέντες, οι οποίοι μέχρι τώρα αρνούνται όλοι ότι είχανε οποιαδήποτε επαφή με τον Άλκη, η κ. Μελίνα ξεκαθάρισε ότι αυτήν τη στιγμή πάει να στηθεί ένα επικοινωνιακό παιχνίδι με την απέναντι πλευρά να «διεκδικεί» επαφή μαζί της. Η μητέρα του Άλκη αναφέρθηκε στα όσα ακούγονται ότι ετοιμάζεται μία επιστολή μέσω δικηγόρων που θα της αποσταλεί και ξεκαθαρίζει ότι δεν θα δεχτεί καμία επικοινωνία ούτε θα μπει σε κάποια αντιπαράθεση.

«Τους δολοφόνους τους παραδίδω στην ελληνική δικαιοσύνη» σημειώνει και τονίζει ότι δεν θα έχει καμία επικοινωνία μαζί τους. «Να σταματήσει εδώ το όποιο επικοινωνιακό παιχνίδι».

Μιλώντας για τη συμπαράσταση του κόσμου, ανέφερε ότι δέχεται χιλιάδες μηνυμάτων ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αλληλεγγύη που δέχεται από γονείς άλλων γονιών που τα παιδιά τους δολοφονήθηκαν άγρια. Όπως λέει «είμαστε σε επικοινωνία προκειμένου να αλλάξει η καθημερινότητα της βίας όλων των μορφών που μαστίζει την κοινωνία».

«Να ξεκινήσουμε από τους εαυτούς μας για να αλλάξουν τα πράγματα και οι θεσμοί θα ακολουθήσουν. Θέλουμε να αγωνιστούμε για μια καλύτερη κοινωνία», αναφέρει η κ. Μελίνα που αντλεί όπως λέει τη δύναμή της από τον Άλκη ευχαριστεί όλον τον κόσμο που της συμπαραστέκεται.