Συγκλονισμένος είναι ο παππούς του 7χρονου παιδιού που μαρτύρησε στα χέρια του του Πολωνού συντρόφου της μητέρας του στο διαμέρισμα της φρίκης στην Κυψέλη

Όπως τονίζει ότι δεν ήξερε τι συνέβαινε και θέλει όταν τελειώσει η διαδικασία να πάρει τα οστά του εγγονού και να τα θάψει, ενώ στέλνει και ένα μήνυμα στην κόρη του.

«Λυπάμαι για το παιδάκι… Λυπάμαι για το αγγελούδι. Όταν ήταν έξι μηνών εγώ ήμουν ναυτικός. Έξι μηνών το πήρε η μητέρα του και έφυγε. Δεν γνώριζα τίποτα, ούτε που μένουν. Εγώ έχω μεγαλώσει στον Πειραιά και τα τελευταία χρόνια τελείως συμπτωματικά έχω έρθει εδώ στην περιοχή. Δεν γνώριζα ούτε που μένει, ούτε με ποιον ζει ούτε τι έχει κάνει στη ζωή της η κοπέλα. Την είχε πάρει η μητέρα της και είχαν φύγει. Αυτό που έμαθα με συγκλόνισε… Συγκλονίστηκα… Πήρα τηλέφωνο στην Ασφάλεια και όταν τελειώσει η διαδικασία τους είπα να με ενημερώσουν για να έρθω να πάρω τα κοκαλάκια του σε μία εκκλησία. Για να ησυχάσει και η ψυχούλα του», ανέφερε μιλώντας στον Alpha.

Ο άνδρας επισήμανε ότι η κόρη του όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε έρθει σε επαφή μαζί του και καταδικάζει τη στάση της. «Είναι καταδικαστέα η πράξη της. Πριν φτάσουν σε αυτό το σημείο θα έπρεπε να τον είχε καταγγείλει από την εποχή που κακοποιούσε τα παιδιά. Την κατηγορώ που δεν είχε καταγγείλει την κακοποίηση των παιδιών όχι για τον θάνατο του παιδιού».

Χαρακτήρισε από την άλλη ευτυχές το γεγονός ότι το κοριτσάκι, το μεγαλύτερο παιδί της κόρης του είναι σε ανάδοχη οικογένεια… Οσον για το τι θα ήθελε να πει στην κόρη του τόνισε… «Να μην φτάσει όταν πεθάνει να την βάλουν μέσα σε μια εργαλειοθήκη».