Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο παππούς του Mad Clip με αφορμή την κυκλοφορία του τελευταίου δίσκου του αδικοχαμένου τραγουδιστή που φέρει τον τίτλο «Money And Drugs Can’t Live In Poverty».

Με αφορμή τα κομμάτια του που θα βγουν από τα συρτάρια, μίλησε στο «Πρωινό» και άφησε τις αιχμές του για την πρώην σύντροφο του εγγονού του, την Αρετή.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «τα λεφτά φαγώθηκαν» και αποκάλυψε ότι η μητέρα του Mad Clip «θα παίρνει κάποια δικαιώματα απ’ τα καινούρια τραγούδια».

Είπε συγκεκριμένα

«Εκείνο που ξέρω, ότι η μάνα του έχει κάποιον δικηγόρο και ότι λέει θα παίρνουνε κάποια δικαιώματα απ’ τα καινούρια τραγούδια. Τα παλιά δεν ήτανε πουθενά… Ο πατέρας έχει κάνει αποποίηση, έχει παραιτηθεί. Τα λεφτά φαγωθήκανε, κουμάντο έκανε η Αρετή. Τη μάνα του την ρώτησα, «σου δώσε της λέω η Αρετή λεφτά;», Μου λέει «όχι, δε μου ‘δωσε».

Στις 17 του μηνός έρχεται αυτός ο μάνατζερ από την Αμερική και μου είπανε θα με φωνάξουν κι εμένα. Τώρα είναι μάνα και κόρη ας πούμε. Ότι είναι δικαιώματα ας τα πάρουνε, τουλάχιστον να πάρει το κορίτσι, ό,τι πάρει, καταλάβατε; πρόσθεσε ο ίδιος και συνέχισε: «Εγώ θέλω να ακούω τα τραγούδια του εγγονού μου. Και εγώ και η γυναίκα μου. Πλην όμως ας πούμε δεν θέλω να ακούω το τραγούδι αυτό που έχει βγάλει της Αρετής, αυτής!».