Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε το μαχαίρι τύπου καράμπιτ με το οποίο εικάζεται ότι τραυματίστηκε θανάσιμα ο 19χρονος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr το μαχαίρι εντοπίστηκε κοντά σε γέφυρα στην περιοχή των κοιμητηρίων Θέρμη και έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια Βορείου Ελλάδος, προκειμένου να εξεταστεί αν είναι το όπλο, το οποίο προκάλεσε θανάσιμα τραύματα στον Άλκη.

Υπενθυμίζεται ότι το σημείο είχε υποδείξει κατά την απολογία του στην 7η τακτική ανακρίτρια ο 21χρονος Ι.Κ., ισχυρίστηκε ότι με το συγκεκριμένο μαχαίρι ο 25χρονος επονομαζόμενος «Αθηναίος» τραυμάτισε τον Άλκη. Ο επονομαζόμενος ως «Αθηναίος», φέρεται να παραδέχθηκε ότι «τσίμπησε με το μαχαίρι τον Άλκη».

Για την ακρίβεια, είπε ότι έδωσε δύο «τσιμπιές» στην αριστερή πλευρά ενός παιδιού, αλλά δεν θυμάται αν ήταν ο Αλκης και, κατόπιν, ακολούθησε αναταραχή και χάθηκαν στα στενά. Φέρεται ακόμη να παραδέχθηκε ότι αυτός κρατούσε το κάραμπιτ (μεγάλο μαχαίρι).