H υπόθεση του παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπολου και του revenge porn παίρνει νέα τροπή, εφόσον ο εισαγγελέας άσκησε έφεση κατά της απόφασης που καταδίκασε τον παρουσιαστή σε φυλάκιση πέντε ετών με αναστολή για πλημμέλημα.

Εκ νέου στο εδώλιο

Πράγμα που σημαίνει ότι ο εισαγγελικός λειτουργός ζητά αναβάθμιση της κατηγορίας σε κακούργημα. Υπό αυτές τις συνθήκες, η υπόθεση αναμένεται να οδηγηθεί στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης το οποίο αν κάνει δεκτή την έφεση, τότε ο 59χρονος θα βρεθεί εκ νέου στο εδώλιο, καθώς η πρωτόδικη απόφαση παύει να ισχύει, αντιμετωπίζοντας ποινή φυλάκισης έως και 10 χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως αντίστοιχη πρόταση είχε κάνει και η εισαγγελέας του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, που όμως δεν έγινε δεκτή από το Δικαστήριο. Οι δικαστές έκριναν ότι πρόκειται για πλημμέλημα, καθώς δέχτηκαν ότι δεν στοιχειοθετήθηκε "σκοπός βλάβης".

Το αποτέλεσμα ήταν ο παρουσιαστής να καταδικαστεί σε 5ετή φυλάκιση και επιβολή προστίμου 10.000 ευρώ, ενώ του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, του επιβλήθηκε εμφάνιση μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και θα παρακολουθείται από κοινωνικό λειτουργό.