Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η υπόθεση των τριών νεκρών αδερφών στην Πάτρα με τις αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας να προκαλούν ανατριχίλα. 

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και η υπόθεση συνεχίζει να ερευνάται από τις αρχές με την Κεντρική Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών να διαψεύδει ωστόσο πληροφορίες για την υπόθεση του θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας.

Εικοτέρα με ανακοίνωσή της η Ιατροδικαστική Υπηρεσία διαψεύδει την πληροφορία ότι ο θάνατος της μικρής Τζωρτζίνας προήλθε από εισπνεόμενο αέριοτοξικό ή δηλητηριώδες.

Η ανακοίνωση της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών

Σας γνωρίζουμε ότι το άρθρο που δημοσιεύτηκε στο site protothema.gr την 21/2/2022 κ περί ώρα 18.00 με τίτλο «Σοκ Έγκλημα ο θάνατος της Τζωρτζίνας-Εισέπνευσε τοξικό αέριο» δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Αντίθετα οι έρευνες συνεχίζονται.

Ο Προιστάμενος της Κεντρικής Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Νικόλαος Γ Καρακούκης Διδάκτωρ Ιατροδικαστικής ΕΚΠΑ

Η πληροφορία ανάφερε ότι η νεκροψία, νεκροτομή αλλά και η επιστημονική εξέταση του 9χρονου κοριτσιού, της Τζωρτζίνας, δείχνει αλλοιώσεις στο οστό της μύτης της, που φέρεται να προέρχεται από εισπνεόμενο αέριο, τοξικό ή δηλητηριώδες, γεγονός που την οδήγησε στο θάνατο.