Τις τελευταίες ώρες της μικρής Ίριδας, μίας εκ των τριών αδερφών που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια, περιέγραψε η θεία των κοριτσιών.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, ήταν αυτή που βρήκε νεκρό το βρέφος στην κούνια του και τονίζει ότι μαζί με την αδερφή της και μητέρα των κοριτσιών προσπάθησαν να κάνουν ανάνηψη στο παιδί μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ.

«Για μερικές μέρες έμενα στο σπίτι της αδερφής μου. Το προηγούμενο βράδυ καθόμασταν με το παιδί αλλά και με τη Τζωρτζίνα. Γύρω στις 2.30 πέσαμε για ύπνο. Περίπου στις 7.30 το πρωί η Ίριδα έκλαψε και το ακούσαμε και οι δύο. Πήγε η Ρούλα της έβαλε την πιπίλα, την σκέπασε και κοιμηθήκαμε ξανά», αναφέρει η θεία στην εκπομπή Tlive και στη συνέχεια περιγράφει τις τραγικές στιγμές.

«Σηκωθήκαμε στις 10.30 ντυθήκαμε και πήγα να ξυπνήσω την Ιριδα. Ήταν λίγο σκοτεινά και είδα ότι δεν ήταν σκεπασμένη. Πιάνω το παιδί και ήταν παγωμένη, δεν έβλεπα να ανασαίνει και κατάλαβα ότι κάτι είχε γίνει. Ανάβω το φως και βλέπω μελανά τα χείλια της. Ήταν ό,τι πιο σοκαριστικό έχω ζήσει στη ζωή μου. Έφερα το παιδί στη Ρούλα και τα χέρια μου έτρεμαν. Αφήσαμε το παιδί κάτω και ξεκινήσαμε ΚΑΡΠΑ και πήραμε και το ΕΚΑΒ. Πήρα και τον Μάνο να έρθει γρήγορα σπίτι. Θυμάμαι τη Ρούλα και τον Μάνο φωνάζουν δυνατά και να λένε στο ΕΚΑΒ παρακαλώ σώστε το. Ειναι το δεύτερο μας παιδί.

Όταν πήγα στο Καραμανδάνειο μας είπαν ότι το παιδί έχει καταλήξει. Θυμάμαι ότι βγήκε ο Μάνος και είχε πέσει κάτω και έκλαιγε. Η Ρούλα είχε λιποθυμήσει. Μετά πήγα για κατάθεση. Όταν γυρίσαμε στο σπίτι και πήγαμε στο δωμάτιο, στην κούνια ένα πανάκι είχε δυο σταγόνες αίμα. Μου λέει η Ρούλα αυτό θα το πάρεις και θα το δώσεις στην Αστυνομία. Το έπιασα με γάντια, το έβαλα σε μια σακούλα και το έδωσα στην αστυνομία. Μετά την κατάθεση δεν μας ενόχλησε η αστυνομία. Δεν υπήρχε περίπτωση να είχε σηκωθεί η Ρούλα από το κρεβάτι και να μην το έχω καταλάβει».