Την ώρα που όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών και τοξικολογικών εξετάσεων για τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, ο πατέρας των παιδιών παρενέβη σήμερα, αποκαλύπτοντας ότι έχει πολλούς άσους στο μανίκι του.

«Έχω πολλούς άσους στο μανίκι μου», είπε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας των τριών νεκρών αδελφών στην Πάτρα, αναφερόμενος στην αντιμετώπιση νοσοκομειακά και νοσηλευτικά των περιπτώσεων των άτυχων παιδιών που έφυγαν εξαιρετικά πρόωρα από την ζωή.

Όπως μετέφερε η δημοσιογράφος, ο πατέρας είπε χαρακτηριστικά: «Θα τα πούμε όλα μετά τις τοξικολογικές. Μέχρι τότε, παρακαλούμε σιωπή και σεβασμό».


Τι είπε για τον θάνατο της Μαλένας

Σχετικά με τις αναφορές για εισπνοή αερίου που σχετίζεται με τον θάνατο της Μαλένας, ο πατέρας υποστήριξε ότι σχετικά στοιχεία αφορούν τον θάνατο της Μαλένας και όχι της αδελφής της και πως σχετικές αναφορές υπάρχουν στην ιατροδικαστική έκθεση.

Στην εκπομπή αναφέρθηκε ακόμη πως, σύμφωνα με τις αναφορές του πατέρα, η οικογένεια αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης, καθώς πολλοί πελάτες της εταιρείας που δουλεύει εκείνος έχουν εκφράσει ενστάσεις και αντιδράσεις, ενώ η μητέρα, ήταν να δουλέψει μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας και είχαν προσφερθεί πολλοί να βοηθήσουν, όμως τώρα έχουν απομακρυνθεί όλοι.