Ψυχρή, ανέκφραστη, και χωρίς κανένα ίχνος συναισθήματος περιγράφουν την Ρούλα Πισπιρίγκου οι αστυνομικοί που βρίσκονται από την πρώτη στιγμή δίπλα της στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ.

Σα να μην αντιλαμβάνεται τι ακριβώς έχει συμβεί και γιατί κατηγορείται. Τα λόγια της στους αστυνομικούς, όπως αποκαλύπτει το MEGA, μετρημένα και κοφτά.

 Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος με αστυνομικό που παρουσίασε το Mega:

 Ρούλα Πισπιρίγκου: Με ποια ιδιότητα έχω έρθει;

 Αστυνομικός: Ύστερα από το ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος σου για τον θάνατο της κόρης σου.

 Αστυνομικός: Είναι κάτι που θέλεις να μοιραστείς μαζί μας;

 Ρούλα Πισπιρίγκου: Εγώ ψέματα για τον θάνατο της κόρης μου, δεν μπορώ να πω. Δεν ευθύνομαι εγώ.

 Όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ του Mega: Ακόμη και τώρα που έρχεται αντιμέτωπη με την πιο φρικτή κατηγορία, δείχνει να την ενδιαφέρει περισσότερο η εικόνα της. Συνεχίζει να αναζητά τη δημοσιότητα και μιλά μέσα από το κελί, κάνοντας λόγο για αδικία.

 Υποστηρίζει ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον σύζυγό της, τον οποίο μάλιστα βάζει τον ίδιο και τον πατέρα του στο «κάδρο» των υπόπτων.

 «Μου λέει μα δεν μπορώ να βγω από το σπίτι μου. Του λέω είσαι με τα καλά σου παιδάκι μου; Έχεις καταλάβει του λέω που είμαι; Έχουν πέσει μου λέει όλοι να με φάνε. Με διώξανε από την δουλειά. Του λέω σοβαρολογείς; Έχεις καταλάβει του λέω που είμαι; Και εγώ μου λέει τι να κάνω, να βάλουν εμένα και τον πατέρα μου μέσα;» αναφέρει η 33χρονη κατηγορούμενη.

 Οι μόνοι που εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι η κατηγορούμενη είναι αθώα είναι η μητέρα και η αδερφή της που την επισκέφθηκαν χθες για πρώτη φορά.

 «Η κόρη μου το είχε τόσο καιρό στο σπίτι, με τα σωληνάκια της έβγαζε τα φλέγματα, μπορούσε να της είχε κάνει κάτι. Δεν το έκανε, δεν το έκανε, είναι αθώα. Για εμένα πρέπει να ψαχτεί το θέμα» δήλωσε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

 Η αδερφή της μάλιστα μιλά για κάποιες πληροφορίες που ξαφνικά έφτασαν στα χέρια της.

 «Δεν το έχει κάνει, εγώ θα το κυνηγήσω μέχρι τέλους, αυτή είναι η θέση μου. Θα κυνηγήσω, θα βρω όλη την αλήθεια, έχω ήδη κάποιες πληροφορίες σοβαρές» δήλωσε η αδερφή της κατηγορούμενης.

 Ψάχνουν τους θανάτους Μαλένας – Ίριδας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται, οι έρευνες του τμήματος Ανθρωποκτονιών, και για τους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών της οικογένειας τα αίτια των οποίων παραμένουν θολά.

 «Εφόσον φαίνεται πλεον ότι ο θάνατος του τελευταίου παιδιού κατά πάσα πιθανότητα οφείλεται σε εξωγενή παράγονται και δεν είναι από παθολογικά αίτια, αυτομάτως καταρρίπτεται και η πιθανότητα να υπάρχει ένας κοινός παράγοντας, μια κοινή αιτία που να συνδέει τρεις θανάτους στην ίδια οικογένεια..» δήλωσε ο διευθυντής τη καρδιολογικής κλινικής του Ρίου, Περικλής Νταβλούρος.

 Η 33χρονη κατηγορούμενη αρνείται να παραδεχθεί το παραμικρό. Μία τακτική που έχει ακολουθήσει από την στιγμή που βγήκαν τα πρώτα στοιχεία για την ύπαρξη τοξικού αερίου στο αίμα της Τζωρτζίνας. Ήταν το βράδυ της 21ης Φεβρουαρίου που έλεγε στους δημοσιογράφους πως αν ήταν μόνη της θα πήδαγε από την ταράτσα του σπιτιού της.

 Η Αγγελική Νικολούλη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μέγκα αποκάλυψε τις συνομιλίες που είχε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Προανήγγειλε μάλιστα και ένα νέο ντοκουμέντο που θα συγκλονίσει το πανελλήνιο.

 «Προσπαθούσε να με ελέγξει, να δει τι μάρτυρες έχω. Έβλεπε πως αν δεν την καλούσα εγώ με έπαιρνε εκείνη και μου ζητούσε να της βρω κάτι συγκεκριμένο που έψαχνε με εμμονή. Αυτό για εμένα ήταν ένα σοκ. Ήταν κάτι σοβαρό. Μιλούσαμε για τα παιδάκια και μου έκανε εντύπωση που μπέρδευε τα ονόματα. Μια γυναίκα ψυχρή, ετοιμόλογη, που ήξερε ακόμα και τι θα την ρωτήσεις και είχε έτοιμη την απάντηση. Εκεί που έσπασε ήταν όταν τη ρώτησα στον αέρα της εκπομπής για την ανάρτηση που είχε κάνει ότι περιμένει αγοράκι. Και τη ρώτησα είχες κι άλλη εγκυμοσύνη και λέει, όχι όχι άλλη μια λάθος διάγνωση» είπε στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, η Αγγελική Νικολούλη.

 Οι εξελίξεις στο θρίλερ με τα νεκρά παιδιά της οικογένειας είναι καταιγιστικές. Το μεσημέρι της Δευτέρας η Ρούλα Πισπιρίγκου καλείται να δώσει πειστικές εξηγήσεις ενώπιον του ανακριτή.