Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις γύρω από τις υποθέσεις των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα, στην ίδια οικογένεια. Ειδικότερα, σύγχυση επικρατεί ως προς την ώρα που βρέθηκε νεκρή η μικρή Ίριδα στην Πάτρα.

Η θεία του παιδιού αρχικά υποστήριξε ότι εντόπισε το κοριτσάκι χωρίς αισθήσεις κάποια στιγμή πριν τις 11 το πρωί. Η κλήση προς το ΕΚΑΒ ωστόσο, όπως προκύπτει από ηχητικό ντοκουμέντο έγινε στις 11.37.

Το ηχητικό ντοκουμέντο από το ασθενοφόρο που παρέλαβε την μικρή Ιριδα δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας για την ώρα που έγινε η κλήση. Χθες ωστόσο η θεία της μικρή, μιλώντας στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα, υποστήριξε ότι την βρήκε νεκρή αρκετή ώρα νωρίτερα.

«Σηκωθήκαμε 10.30 ντυθήκαμε, η Ρούλα έφτιαχνε την κρέμα του παιδιού και μου λέει θα την ξυπνήσεις εσύ, λέω άσε πάω εγώ να ξυπνήσω το παιδί. Πήγα. Πιάνω το παιδί, βλέπω ότι δεν κουνιέται η κοιλιά της, ανάβω το φως κοιτάω, βλέπω ότι ήταν μελανά τα χείλια της» είχε δηλώσει.

Με σημερινές της δηλώσεις στην εκπομπή η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι το σοκ που υπέστη ήταν τέτοιο, ώστε είναι πιθανόν να μπέρδεψε την ώρα.

«Έγώ όταν είπα ότι 11.30 είναι η ώρα θανάτου, εννοώ μέσα στην σύγχυση που έχω, ότι ήταν η ώρα που βρήκαμε εμείς το παιδί, κι αν ακούσατε καλά λέω ότι 10.30 σηκωθήκαμε με την Ρούλα από το κρεβάτι. Ίσως να το μπέρδεψα εγώ με τις ώρες, αλλά 11.30 είναι η ώρα θανάτου, δηλαδή η ώρα που βρήκα το παιδί».

Τι λένε οι γονείς

To Star επικοινώνησε ξανά με την οικογένεια, η οποία δήλωσε: «Περισσότερο από όλους αυτοί που θέλουν διαλεύκανση της υπόθεσης και των θανάτων των παιδιών μας είμαστε εμείς. Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα και όλα θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα των καταθέσεων».

Φως στο «θρίλερ» αναμένεται να ρίξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις της μεγαλύτερης κόρης του ζευγαριού, της Τζωρτζίνας, οι οποίες αναμένεται να σταλούν και στο εξωτερικό.