Φόβους για τη ζωή της εξέφραζε η 41χρονη Βίκυ που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της.

Μάλιστα, έλεγε στους οικείους της ότι μπορεί ακόμα και να την σκοτώσει ο πρώην σύντροφός της.

Σοκαριστικά είναι τα όσα συνέβησαν στο τσιπουράδικο της Θεσσαλονίκης.

Ο άνδρας φέρεται να εισέβαλε στο κατάστημα έχοντας κρυμμένη την καραμπίνα στο μπουφάν του. Προσπέρασε τον κόσμο που καθόταν στα τραπέζια και μόλις βρήκε την κατάλληλη στιγμή, πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα τη γυναίκα και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στο κεφάλι του δίνοντας τέλος στη ζωή του.

Όπως λέει η φίλη και δικηγόρος της 41χρονης μητέρας τριών παιδιών, η γυναίκα είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να απαλλαγεί από τον πυγμάχο που συνεχώς προκαλούσε επεισόδια και προβλήματα.

«Είχαν σχέση τρία χρόνια και είχαμε κάνει ασφαλιστικά μέτρα τον Ιανουάριο. Εκείνη την ώρα γυρνούσα στο σπίτι και άκουσα τον δεύτερο πυροβολισμό και πίστεψα ότι μπορεί να ήταν αυτός. Ο κόσμος βγήκε έξω, η μία της η κόρη είχε αίματα στην μπλούζα και η πιο μικρή μιλούσε στο τηλέφωνο και έλεγε ‘’πυροβόλησαν την μαμά’’», αναφέρει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 41χρονος δράστης που σκότωσε την πρώην σύντροφό του, λίγο πριν στρέψει το όπλο επάνω του, κατάφερε να τραυματίσει και την κόρη της, η οποία μαζί με την αδελφή της είδαν τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε η μητέρα τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ώρες πριν το φονικό, η Βίκυ είχε δημοσιεύσει στον λογαριασμό της στο Facebook, μια φωτογραφία η οποία έγραφε με νόημα: «Μάθε πώς: Να περνάς καλά χωρίς ποτό, να μιλάς χωρίς το κινητό, να ονειρεύεσαι χωρίς ναρκωτικά, να χαμογελάς χωρίς να βγάζεις selfie, να αγαπάς ανιδιοτελώς», χωρίς φυσικά να μπορεί να φανταστεί τα όσα θα γινόντουσαν λίγο αργότερα.