Το LIVE NEWS και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων» φέρνουν στο φως νέα στοιχεία για όσα διαδραματίστηκαν τις ημέρες νοσηλείας της μικρής Τζωρτζίνας.

Ορισμένα από τα στοιχεία είναι κρίσιμα για τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο στις 8 Απριλίου 2021. Όπως επισημαίνεται, είναι η κρίσιμη ημέρα όπου είχε οριστεί το δεύτερο ραντεβού σε δικηγορικό γραφείο της Πάτρας για να προχωρήσει το διαζύγιο του ζευγαριού.

 Σύμφωνα με όσα μετέφεραν οι γιατροί του νοσοκομείου στο LIVE NEWS, η μικρή Τζωρτζίνα εισήχθη στο νοσοκομείο, με τη μητέρα της να αναφέρει πως η 9χρονη είχε σπασμούς οι οποίοι δεν επιβεβαιώθηκαν από τις εξετάσεις, όπως για παράδειγμα το εγκεφαλογράφημα. Οι γιατροί αναφέρουν πως εάν υπήρχαν σπασμοί, τότε αυτοί θα είχαν καταγραφεί στο εγκεφαλογράφημα.

 Επιπλέον, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος στο LIVE NEWS, επικαλούμενος τους γιατρούς,  ποτέ δεν διαπιστώθηκε στο παιδί βρογχοπνευμονία ή άλλα νοσήματα, όπως είχε αναφέρει παλιότερα η μητέρα σε συνέντευξή της.

 Την Κυριακή 11 Απριλίου 2021, όταν η Τζωρτζίνα έπαθε ανακοπή, η 9χρονη κατάφερε να ζήσει χάρη στη νοσοκόμα, η οποία βρισκόταν σε κοντινό σημείο και θεώρησε ότι η μητέρα της μικρής χτυπούσε το κουδούνι για κάτι απλό.

 Σύμφωνα με τους γιατρούς, η μητέρα πήγε στο γραφείο των γιατρών και τους ειδοποίησε ότι χτυπάει το μηχάνημα, χωρίς να σημάνει ένα σημαντικό συναγερμό. Η νοσοκόμα, η οποία ευτυχώς δεν βρισκόταν σε άλλο θάλαμο, είδε το παιδί μελανιασμένο και έβαλε τις φωνές.

 Για όλα τα παραπάνω όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος στο LIVE NEWS θα υπάρχουν καταθέσεις τριών γιατρών και τριών νοσηλευτών που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εκεί. Ήδη τα νοσοκομεία στέλνουν στις Αρχές λίστες για όσους πρόκειται να καταθέσουν. Υπολογίζεται ότι από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο θα καταθέσουν 20 άτομα, νοσηλευτές και γιατροί, και θα επιβεβαιώσουν όσα αναφέρθηκαν.